Pelargonfeber & noll energi

Idag skiner solen och det är flrea plusgrader. Snön som kom igår har redan töat bort och nu ska våren bara ta tag i alla de isklumpar som ligger kvar. Men jag är hoppfull! Om det är något som hör våren, och sommaren till, så är det pelargoner. Enligt mig kan man inte ha för många såhär års. Köpte idag en stor mårbackapelargon som jag kan njuta av innan de som jag vinterförvarat växer till sig. Just denna ställde jag i vardagsrumsfönstret. Jag tycker den gröna färgen på bladen är så behaglig och varm på något sätt.
 
 
 
Jag köpte även en hortensiapelargon, som är årets pelargon. Jag älskar ju hortensia så det kan ju liksom inte bli fel haha. Än så länge vet jag dock inte vart jag ska ha den men köket är alltid ett säkert kort.
 
För övrigt så är jag inte riktigt på topp och inser att jag inte har varit det de senaste veckorna. Är obeskrivligt trött och kan i princip sova närsomhelt på dygnet. Jag blir andfådd och får hjärtklappning av minsta lilla ansträngning, är yr, fryser (speciellt om fötterna!) och har ont i lederna. Och så har jag hemska myrkrypningar i benen som jag blir mer eller mindre tokig av. Måste nog köpa magnesium! Jag har i vilket fall som helst funderat på om det beror på hormonerna jag äter, eller om det är sviter från influensan jag hade för ett tag sedan. Att tröttheten liksom sitter kvar i mig från den. Men när jag tänker efter så har jag haft de här besvären längre än så. Kan det vara dåligt järnvärde? Har haft låga järndepåer tidigare och kanske är det nåt som jag måste behandla igen? Ringde i alla fall 1177 innan bara för att höra och de tyckte jag skulle ringa vc imorgon och be dem ta några prover. Bättre att göra det än att googla fram själv, för det är inga trevligheter man stöter på på nätet där minsann!
Allmänt, Hus, hem & inredning, Träning & hälsa | |
#1 - - Micha:

Jag har en massa Mårbacka-sticklingar om du vill ha nån till 😁

Svar: Åå jaaa! <3
Erika- familjeliv, träning och inredning

#2 - - Ulrika:

Tycker det låter som att sköldkörteln kan vara problemet, be de ta prover på det också! Jag hade exakt de problemen som du beskriver och det upptäcktes då att jag hade dåliga värden så nu äter jag en levaxin-tablett varje dag. Är väldigt vanligt bland kvinnor tydligen. Plus viktigt att ha normala värden när man vill bli gravid så absolut värt att kolla upp det.

Svar: Vi kollar den regelbundet med tanke på mina infertilitetsproblem så tror inte att det är den som spökar tyvärr. Tror mer på järnet. Men vi får se. Tack för din kommentar <3
Erika- familjeliv, träning och inredning

Upp