DIY: guldkrans

Hej på er såhär dan för dopparedan! Vad gör ni? Vi har precis ätit en sen lunch framför Ensam hemma 1. Det är tredje gången vi ser den nu i jul men den är ju så rolig, haha. Ikväll ska vi se tvåan och äta julgodis. Mysigt! Jag är lite småkrasslig och känner mig febrig även om tempen inte visar det. Jag hoppas att det går över till självaste julafton.
 
 
 
Igår julpysslade jag lite på morgonen. Jag blev så himla inspirerad av Allt i hemmet julpecial där de gort en krans av guldpapper. Jag hade inget guldpapper men kom på den eminenta idén att klippa till löv av gamla ciderburkar. Det blev lite maffigare och mer stabilt så. Gjorde hål i löven och fäste fast ståltråd. Virade sen fast dem på en stålring och sprayade allt med guldspray. Visst blev det fint? 
 
 
Allmänt, DIY, pyssel & renovering, Hus, hem & inredning | |
#1 - - Alicia Sivert:

Otroligt fint och så stämningsfullt! Blir verkligen inspirerad :) Hade aldrig kunnat gissa på att materialet kom från ölburkar!

Svar: Men tack fina du! Det är ju så roligt med pyssel där man återbrukar :) Kul att du blir inspirerad. Det är syftet med inläggen :) Kram!
Erika- familjeliv, träning och inredning

#2 - - Malin Rosö:

vilken rolig idé! så himla fint resultat!

Svar: Tack! Så rolig att göra med :)
Erika- familjeliv, träning och inredning

Upp