Julkänslan på topp!

Julkänslan är verkligen på topp här hemma och jag njuter till fullo! Lilleman och jag har bakat pepparkakor (även om han tröttnade efter en halvtimme och den mesta av hans deg hamnade i magen, haha) och julmusiken går på högvarv. Det är till och med att mannen (som inte är en julfantast) sa att han fick julkänslor ☺ Pepparkakorna blev så bra och jag kan inte förstå varför jag aldrig gjort egen deg tidigare. Så smidiga att baka ut och blev perfekta!
 
 
 
 
Jag ska verkligen försöka ta till vara av december och julkänslan och förbereda mig mentalt och fysiskt för jobb efter nyår. Är fortsatt sjukskriven på heltid året ut och det känns tryggt eftersom jag fick lite av ett bakslag för ett par veckor sedan. Jon ska jobba i Åhus mån-tors alla veckor i december så lilleman och jag blir själva på kvällarna. Det kommer nog gå bra och jag får ju dagarna på mig att vila och återhämta mig. Och så kommer världens bästa mormor och morfar att avlasta mig lite med ♥ 
 
Jag har den senaste tiden börjat acceptera situationen och kan förstå varför jag hamnade i detta läget. På nåt sätt så kanske jag i slutändan kan vara tacksam för att det hände och att jag lärt mig att prioritera rätt och förstå att återhämtning (och sömn!) är livsviktigt för att orka med livet med allt vad det innebär. Är glad att jag bromsade i rättan tid och att jag fick den hjälp jag behövde så pass snabbt. Just det är jag stolt över, att jag såg till att få hjälp innan det gick helt åt skogen. 
Upp