Old fashion pink

Här hemma flyttade jag runt möbler igår. Vårt stora antika skåp som vi har förvarat ytterkläder i hamnade i pysselrummet och fick bli förvaring till alla mina pysselgrejer. Ett himla bra byte tycker jag! Malm-byrån som stod i pysselrummet flyttades till sovrummet och det ljusgråa gamla skåpet i sovrummet flyttades till hallen. Hängde ni med? ☺ Hursomhelst så blev jag riktigt nöjd med ommöbleringen och det är ju toppen att kunna ha alla "diy-prytslar" i säkert förvar från både barn och katter, haha. 
 
Idag har vi sålt Arvids loftsäng och paret som köpte den var precis här och hämtade den. Lilleman sover inte alls i den utan leker mest i kojan under. Sover gör han i gästsängen (dubbelsäng) och om jag ska vara ärlig så är det bra mycket skönare att natta han i den än i hans trånga loftsäng som är lite krångligare att ta sig ur när den lille herrn har somnat. Istället har vi köpt en säng på Blocket som vi ska hämta imorgon. Det är en säng med förvaringslådor under och som blir toppen för alla gosedjur som han har. Ni ska såklart få se bild när allt är klart!
 
 
Tidigare idag var Arvid och jag inne i stan och köpte lördagsgodis och då svängde vi inom Rusta och köpte den här fina färgen. Jag har så länge varit sugen på att måla något i just den här kulören men inte hittat något här hemma som skulle passa. Tills nu!  Hade jag haft en dotter så hade jag gått loss direkt, haha. Lilleman gillar inte alls rosa tyvärr. Rosa, och speciell lite smutsrosa, är en av mina favoritfärger och jag tycker den är fin både på kläder och i inredningen. Jag har målat första lagret och är än så länge riktigt nöjd. Ni ska få se!
 
 
Allmänt, DIY, pyssel & renovering, Hus, hem & inredning | |
#1 - - Anonym:

Älskar också gammelrosa och är nyfiken på vad du målat!

Upp