Pipen

Nu är han här, vår lilla Pipen! Det känns så bra och han är alldeles ljuvlig. Ernst är inte superimponerad och han undrar nog vad det är för någon som har flyttat in, haha. Men de har inte bråkat eller så utan är bara lite avståndstagande mot varandra. Men vi både hoppas och tror att det här kommer bli bra. Till största del är det ju för Ernst skull som vi skaffade Pipen så att han slipper vara ensam om dagarna när jag börjar jobb igen. Det blir nog bra det här.
 
 
Han är så liten! Ernst, som väger 6 kg, är som en jätte i jämförelse, haha. Pipen är sex månader gammal och precis kastrerad. Skönt att ha det gjort. Efter trettonhelgen ska han in och få sin andra vaccinationsspruta och sen är han klar med besök till veterinären hoppas vi. 
 
Hörrni, kika gärna in lite senare för jag har en tjänst att be er om. Vore supersnällt!
Allmänt, Kattungar | |
#1 - - Hanna:

Hade ni inte en honkatt förut (Ernst mamma?)? Vad hände med henne? :)

Svar: Hon är borta sen ett par tre månader tillbaka :( Antingen död eller så har hon lämnat oss för nytt hem. Hon tyckte aldrig riktigt om Ernst (hemskt ju) så kanske hon flyttade för ren principsak. Men jag tror inte att hon lever längre tyvärr. Vi har letat och ropat och efterlyst utan resultat..
Erika- familjeliv, träning och inredning

Upp