Tack, och diy-tips :)

Först och främst- TACK för responsen och likes på mitt förra inlägg! Jag blir så glad när jag ser att ni uppskattar min blogg och det jag skriver om. Majoriteten vill ha det innehållet som är nu så jag kör på med samma blandning som tidigare. Mitt hjärta klappar ju lite extra för just inredning och diys men det kommer fortfarande komma inlägg som handlar om vardag, familj, träning (hoppas på mer sådan framöver) och recept. Jag blir superglad när ni gillar och kommenterar så fortsätt gärna med det :)
 
 
 
Här kommer ett litet diy-tips som jag inte tidigare visat här. La upp det på min insta för ett par tre veckor sedan så ni kanske har sett det där. Följ mig gärna på @diybyerika på instagram om ni inte redan gör det. Där kommer det upp diys och inredning som kanske inte alltid visas här inne.
 
Hängena är av filtkulor och träkulor. Jag blev inspirerad av en utställare på Jul på Liseberg i slutet av november och hittade billiga filtkulor på Sostrene Grene som jag såklart köpte. Tråden är vanlig sytråd och träkukorna är från wish. Igår plockade mannen in en hasselkvist som jag satte i flaskan jämte kakelugnen. Där i passade hängena superbra! Behöver jag förresten vatten i flaskan eller ska kvisten liksom torka? Knaske nån av er som vet..?
#1 - - Anonym:

Min hassel kvist satte jag utan vatten och det har fungerat bra! Jag skulle vilja ha en så stor som din, fast funderar på att hänga den i taket med fåglar i 😊

Upp