Tired tuesday

Idag är jag trött. Var ute på middag med några tjejkompisar igårkväll och även om jag inte var hemma sent alls så var det lönlöst att somna. Arvid kom in till min säng strax efter tolv och han låg också och vred sig länge och verkade inte komma till ro. Kanske var det fullmåne? Både han och jag är känsliga för det där. Vi fick i alla fall lite sovmorgon idag eftersom han hade en tid för klipp hos bästa Jill vid 9-tiden. Han fick en tuff frilla och både han och jag blev så nöjda. Min stora coola kille! På väg till dagis stannade vi på Maxi och köpte tomtekläder till morgondagens luciatåg på dagis. Planen var först att han skulle vara pepparkaksgubbe men igår kom han hastigt på att han absolut ville vara tomte, haha. Det ska bli så mysigt att gå på luciafirande på dagis imorgon och extra kul att de bjudit in föräldrarna. Så himla synd att Jon missar det bara pga att han är iväg på jobb. 
 
 
 
Häromdagen var vi på IKEA och inhandlade bra förvaring till hallen. Det behövs till alla skor, halsdukar och vantar. Jag gillar verkligen serien NORDLI och att man kan, precis som BESTÅ, kombinera den i princip hur man vill. Nu väntar vi på en lampa med som vi har beställt och som kommer bli pricken över i:et. Vår hall är så mörk och på kvällarna är det fint med mysbelysning och lampan från HM Home gör sig inte riktigt bra på hyllan.
 
 
En rumsgran fick med följa med hem från IKEA. De små hängena i den är från Svenskt tenn.
 
 
 
 
Lite juligt på skåpet i vardagsrummet har det blivit med. Gillar granarna från Hemtex och snögubben från dbkd. Tavlan har jag själv målat.
 
 
 
Allmänt, Arvid, Hus, hem & inredning | |
Upp