Inredningstankar

Som vanligt när jag är påväg att tillfriskna från en sjuka så blir jag alltid så himla inredningssugen. Och då passar det ju bra att ligga och slösurfa just inredning när man ändå hänger i soffan. Strax innan influensan drabbade mig så köpte jag väggfärg till sovrummet. Fastnade för Jotuns nya kalkfärg och valde kulören Grå harmoni. I helgen hoppas jag att jag är pigg för att måla om. Det är ju inte superansträngande och eftersom jag räknar med att jobba på fredag så får jag väl ändå räkna mig som frisk till helgen!
 
Gillar jag kalkfärgen så kanske jag målar om köket med till våren. Fast i annan kulör. Är för övrigt väldigt sugen på att ändra om lite i just köket med nytt bord, lampor och andra knoppar till skåpdörrarna.
 
 
 
Lampan RANARP från Ikea har vi som sänglampor. Jag gillar verkligen tak-varianten med och tänker mig två av den här ovanför köksön. Finns även en större till matbordet. Bra pris med! Eller blir det töntigt att ha samma serie ovanför köksön som matbordet?
 
 
Allmänt, Hus, hem & inredning | | En kommentar |

När man inte får prata

NI ska ju inte tro att sjukstugan är över för min del. Tvärtom. Jag var hos läkaren igår igen eftersom min hosta är hemsk och jag är väldigt rosslig i halsen. Denna gången så gjorde i alla fall läkaren en ordentlig undersökning (han i fredags tittade mig inte ens i halsen utan bara konstaterade virus). Jag har, till följd av den hemska influensan, dragit på mig akut stämbandsinfektion. Alltså, tillåt mig att skratta! Som att inte allt annat vore nog. Så ordinationen är sjukskrivning veckan ut och pratförbud. Om dagarna går det okej när jag är själv. Värre på kvällarna när killarna är hemma. Igår sov jag dock hela eftermiddagen och vaknade till när Jon gick och la sig. Men jag somnade om igen efter jag borstat tänderna och gått på toa. Att man kan bli så brädad av en influensa, haha. 
 
 
I lördags när det var så fint väder så gick jag ut för första gången på över en vecka. Så skönt i solen och jag kände livet i mig för en stund. Hade med mig kameran och knäppte några bilder. Jag är så himla sugen på en ny systemkamera! Kanske kan jag spara ihop till en? Tänker på den där appen Dreams där man kan spara pengar. Nån som använder sig av den? 
 
Ni är många som kikar in och det vore så roligt om ni lämnar en liten kommentar eller klick på hjärtat. Alltid nåt i eländet ;) 
Allmänt | | Kommentera |

Ett livstecken

Hej på er! Här kommer ett litet livstecken från mig. Ni som följer mig på insta (erikatunroth) har nog inte missat att jag drabbats av den hemska influensan som verkar gå i hela landet nu. Jag har sen förra torsdagen legat i hög feber och varit så jädrans sjuk. Idag verkar jag tack och lov vara feberfri och nu hoppas jag att det vänder. Nio dagar med 39-40 grader är ta mig tusan respekt alltså. Var hos läkaren igår och fick i alla fall svart på vitt att det är virus så då är det ju bra att vänta ut skiten. Jag hoppas jag är pigg för jobb på måndag annars så har jag ett par dagars sjukskrivning att vila upp mig på (eller i alla fall jobba hemifrån).
 
Killarna har som tur är inte blivit smittade och jag hoppas att de klarar sig. Vill inte att detta ska drabba dem med!
 
 
 
Idag är tanken att jag ska gå ut lite. Har inte varit ute på över en vecka (förutom till och från bilen till läkaren igår) och jag längtar efter krispig luft och sol som det är idag.
 
Idag sitter jag i alla fall uppe i soffan (är såå trött på sängen och hela vårt sovrum nu, haha) och har tänkt att surfa runt lite. Klickade just hem lite nya profukter från Skincity eftersom det jag har börjar ta slut. Har ju använt Maria Åkerbergs produkter i flera år nu men blev sugen på att testa ett nytt märke. Kan såklart visa er när det kommer i veckan om ni vill? Jag har hört mycket bra om detta märket och hoppas på att det funkar fint för mig med.
 
Nu ska killarna iväg och köpa lördagsgodis och jag ska ge mig ut lite i solen. Vi hörs kanske senare igen!

Allmänt | | Kommentera |
Upp