Ett livstecken

Hej på er! Här kommer ett litet livstecken från mig. Ni som följer mig på insta (erikatunroth) har nog inte missat att jag drabbats av den hemska influensan som verkar gå i hela landet nu. Jag har sen förra torsdagen legat i hög feber och varit så jädrans sjuk. Idag verkar jag tack och lov vara feberfri och nu hoppas jag att det vänder. Nio dagar med 39-40 grader är ta mig tusan respekt alltså. Var hos läkaren igår och fick i alla fall svart på vitt att det är virus så då är det ju bra att vänta ut skiten. Jag hoppas jag är pigg för jobb på måndag annars så har jag ett par dagars sjukskrivning att vila upp mig på (eller i alla fall jobba hemifrån).
 
Killarna har som tur är inte blivit smittade och jag hoppas att de klarar sig. Vill inte att detta ska drabba dem med!
 
 
 
Idag är tanken att jag ska gå ut lite. Har inte varit ute på över en vecka (förutom till och från bilen till läkaren igår) och jag längtar efter krispig luft och sol som det är idag.
 
Idag sitter jag i alla fall uppe i soffan (är såå trött på sängen och hela vårt sovrum nu, haha) och har tänkt att surfa runt lite. Klickade just hem lite nya profukter från Skincity eftersom det jag har börjar ta slut. Har ju använt Maria Åkerbergs produkter i flera år nu men blev sugen på att testa ett nytt märke. Kan såklart visa er när det kommer i veckan om ni vill? Jag har hört mycket bra om detta märket och hoppas på att det funkar fint för mig med.
 
Nu ska killarna iväg och köpa lördagsgodis och jag ska ge mig ut lite i solen. Vi hörs kanske senare igen!

Allmänt | |
Upp