Födelsedagsmåndag

Påväg hem från Ullared och passar på med ett blogginlägg (nej jag kör inte, haha!). Vi har haft ett härligt dygn på Tylösand spa och födelsedagsbarnet (mannen) är nöjd. Ett par tre timmar i spa:t igår och sen trerätters på hotellets restaurang på kvällen. Vi tog nog rekordet i hur snabbt man äter trerätters för efter 45 minuter var vi uppe på rummet igen, haha. Trötta föräldrar minsta sagt! Bubbel och vin gör en visst lite trött. Somnade ovaggad kl 22 och sov till 8 i morse. Snacka om att jag behövde den sömnen!
 
(null)
 
(null)
 
 
Innan vi lämnade Halmstad så tog vi ett snabbt besök på Systrene Grene i köpcentret Hallarna (helt klart en butik i min smak!) och sen lunch med Jons syster Åsa. Kul att hinna träffa henne när vi ändå var där.
 
Vi körde omvägen förbi Ullared där vi slog ihjäl ett par timmar. En bra dag för Gekås för där var väldigt lite folk och ingen trängsel alls. Skönt. Med oss hem har vi lego till lilleman, gardiner till sovrummet (ni ska få se!) och annat smått och gott.
 
(null)
 
Nu kör vi sakta hem pga vädret. Vi ska hämta lilleman hos mormor och morfar och samtidigt passa på att äta födelsedagspizza där.
Allmänt, Familj, kärlek & vänner | |
#1 - - iz:

Var också på Gekås Ullared idag. Helt lagom med folk 😀

#2 - - JUNITJEJ:

Vilket trevligt firande!

Upp