Kökstankar

Det slår aldrig fel men alltid när jag är lite småsjuk så får jag ett enormt begär av att renovera/inreda/förändra. Nu är det köket jag är sugen på att dona i. Har länge velat ha en annan tapet men känner att det är ett rätt stort projekt för tillfället. Men så såg jag att fina Mirelle hade målat deras sovrum i det nya huset med Jotun Lady kalkfärg. Så snyggt! Det blir en rustik och lite industriell känsla och det känns som att det är mer jag än det lantliga som vi har nu. Jag har ändrat inredningsstil rätt drastiskt sen vi flyttade in och renoverade huset för fem år sedan, haha. Visade det för Jon och han tyckte med det var läckert. Så tro inte att jag glömmer bort att kolla med min bättre hälft när det gäller att göra om här hemma ;)
 
Bild lånad från Designbymirelle. Visst är väggfärgen snygg?!
 
Förutom måla om väggarna så är jag sugen på ett annat matbord. Ett större och med bänk på ena sidan och stolar på det andra. Hänvisar återigen till Mirelle och hennes bord. Det är köpt på Lilla möblemanget och jag tycker det är så snyggt! Dessutom perfekt för stora sällskap som vi blir i vår släkt :)
 
 
Kryssben är med snyggt! Men en bänk på en långsidan istället för stolar. Bild från Lilla möblemanget.
 
 
Och så har jag tänkt att byta ut handtagen på skåpluckorna till läderhandtag. Tänker att det kan väl inte vara så svårt att göra egna? Måste bara kolla in vad man behöver för skruvar/beslag. Nån som vet?
 
Jag tänker mig nåt sånt här. Inspiration härifrån.
Allmänt, Hus, hem & inredning | |
#1 - - Sanna :

Vet inte om det gäller all kalkfärg men kolla upp om den är "lämplig" att ha i kök. Vi har det i sovrummet och väldigt känslig, går inte torka av, blir det en blöt fläck så blir det liksom kvar. Men annars superfint!

Upp