När man inte får prata

NI ska ju inte tro att sjukstugan är över för min del. Tvärtom. Jag var hos läkaren igår igen eftersom min hosta är hemsk och jag är väldigt rosslig i halsen. Denna gången så gjorde i alla fall läkaren en ordentlig undersökning (han i fredags tittade mig inte ens i halsen utan bara konstaterade virus). Jag har, till följd av den hemska influensan, dragit på mig akut stämbandsinfektion. Alltså, tillåt mig att skratta! Som att inte allt annat vore nog. Så ordinationen är sjukskrivning veckan ut och pratförbud. Om dagarna går det okej när jag är själv. Värre på kvällarna när killarna är hemma. Igår sov jag dock hela eftermiddagen och vaknade till när Jon gick och la sig. Men jag somnade om igen efter jag borstat tänderna och gått på toa. Att man kan bli så brädad av en influensa, haha. 
 
 
I lördags när det var så fint väder så gick jag ut för första gången på över en vecka. Så skönt i solen och jag kände livet i mig för en stund. Hade med mig kameran och knäppte några bilder. Jag är så himla sugen på en ny systemkamera! Kanske kan jag spara ihop till en? Tänker på den där appen Dreams där man kan spara pengar. Nån som använder sig av den? 
 
Ni är många som kikar in och det vore så roligt om ni lämnar en liten kommentar eller klick på hjärtat. Alltid nåt i eländet ;) 
Allmänt | |
Upp