Som en smäck

Åkte upp en sväng till Samarkand för att fixa det sista inför mannens födelsedag. Kilade in en snabbis på Cassels och hittade en klänning på rea som jag bara var tvungen att prova. Satt som en smäck! Tror dessutom de har smalspeglar i deras provrum och det triggade mig till att köpa, haha.

(null)

Ni kanske undrar hur det går med Viktväktarna? Mitt medlemsskap gick ut i måndags och jag registrerar inte längre maten. Slutade med det för ett par veckor sen i samband med hormonbehandlingen. Blev extra sötsugen och hade ingen motivation alls att äta nyttigt. Men summa kardemumma så har jag gått ner 5,9 kg med vv och det är jag riktigt nöjd med! Jag har fått in tänket och vet vad och hur mycket jag kan äta. Jag kommer definitivt hoppa på det igen men inte just nu när det är så mycket annat som händer. Och på tal om hormonbehandling så är vi nu igång med den andra eftersom den första inte funkade. Kommer nog inte skriva mer om det för att slippa känna pressen. Vi får se helt enkelt.

Ikväll ska vi på 4-årskalas (lilleman är äntligen feberfri!). Imorgon åker mannen och jag på spa och övernattning för att fira hans födelsedag på måndag. Långhelg blir det därmed och det ska bli så skönt! Jag har hållt det hemligt för Jon men berättade det i morse. Lilleman ska vara hos mormor och morfar och ha det alldeles förträffligt. 
Allmänt, Mode & skönhet | |
#1 - - Helena:

Jädra snygg du är!👌😀

Upp