Vabb nr 2 och & nytt bord

Jag trodde vi skulle klara oss från fler sjukdomar efter förra veckans mini-variant av magsjuka för lilleman. Men inte då! Igår morse hade han feber istället och idag tog jag över vabb-staffettpinnen från mannen. Inte superhög (38,5) men såklart tillräckligt för att stanna hemma från dagis. Men, pigg för att leka är han såklart. Väldigt mycket "mamma, mamma" och vill asolut inte leka själv. Puh! Jag är inte jätteroad av att "krocka dinosaurier med monstertruckers", haha, men får såklart ställa upp. Vi har även varit ute en liten runda i trädgården och fått frisk luft och nu pusslat Frost-pussel. Hoppas på en lugn kväll med snabbt och enkelt sänggående. Jon är iväg på fiske till sent ikväll så mini och jag får fredagsmysa själva.
 
 
Häromdagen kom soffbordet i marmor som jag beställde från MIO för ett tag sedan. Det blev så bra!
 
 
Jag gillar framförallt att det är kryssben. Enklare att komma åt med dammsugaren då ;)
 
 
Marmor är känsligt så glasunderlägg är ett måste. De här fina har jag fått av min vän Vivi som målar tavlor med hägrar på. Visst är de underbara med färgerna? Hojta om ni med vill köpa så ska jag lotsa er rätt :)
 
 
Och så lite nya kuddar med "vårigare" ton. Den gråvita längst upp är med ett av mina favvotyg från Svenskt tenn. Beställde den genom Tradera. Eller rättare sagt så köpte min snälla far den till mig därigenom. Hur snällt? Dock så är den påväg tillbaka till säljaren i detta nu för jag tog tyvärr fel storlek Vill ha en liten större och som tur är så gick det att returnera och beställa en större av henne genom att swisha mellanskillnaden. Smidigt! Den andra nya kudden för i år är den rosa på nedersta bilden. Gammelrosa i linne från Åhlens. Älskar!
 
Nuska jag fortsätta mysa med mini. Han hamnade framför tvn nu och inte mig emot. Vi får se hur länge han kan sitta där. TRevlig fredagskväll kära ni!
 
Och som vanligt blir jag glad om ni gillar inlägget. Klicka på hjärtat vetja!
Allmänt, Arvid, Hus, hem & inredning | |
Upp