Vitt & ljust

Buhu vilken tråkig lördagskväll. Killarna är på 2-årskalas och jag ligger hemma i soffan. Tvn har lagt av pga all snö och jag sitter och glor på Skam på svtplay för att fördriva tiden, haha. Funderar på att kanske börja se Fröken Frimans krig. Är det nån som har sett den serien? Är även sugen på att byta bloggportal men vete tusan om jag orkar med allt krabb som det oftast innebär. Ja ni märker ju, stora i-landsproblem ikväll.
 
 
Har ni med fått massa snö? Jag älskar ljuset som det för med sig! Köpte snittblomman som står i Ernst-vasen igår. Viburnum heter den. Påminner lite om en mindre Hortensia tycker jag. Fint med nåt enkelt i en stor vas. Det här hade "I det enkla bor det vackra"-Ernst gillat ;)
 
Gilla gärna inlägget så det lyfts fram. Det hade jag blivit glad för här hemma i min lilla sjukstuga!
Allmänt, Hus, hem & inredning | |
#1 - - Anita:

Snyggt med snittblommor :D

#2 - - Anonym:

Krya på dig!

#3 - - Anonym:

Kollade faktiskt också lite Skam igår! Inte kollat sedan den gick på svt. Fröken Frimans krig ska du absolut se! Välproducerat och mestadels feel good, fina skådisar. Och flera säsonger att njuta av! Tjejerna och jag älskar!

#4 - - ByLisa.se:

Se Fröken Frimans, superbra!! Kan också tycka att den är väldigt aktuell, kvinnnors kamp! Inspirerade faktiskt lite till mitt första blogginlägg 😃 Hoppas du piggat på dig! Ha en fin måndag👍

Upp