@diybyerika

 
 
Det har nog inte undgått någon att jag gillar att skapa pch pyssla. Efter min succé (det får man väl ändå medge att det blev?) med nyckelringarna av träkulorna så har jag gått vidare till läder. Nyckelringar och armband tillverkar jag hej vilt och säljer till familj, vänner och följare/läsare av min insta (@diybyerika) och blogg. Så himla roligt tycker jag för det vore trist om de bara blev liggandes. Summan jag tar är egentligen mest symbolisk eftersom materialet kostar en del. Läder är verkligen dyrt!
 
I helgen har jag tillverkar fler armband och dessutom så testade jag idag att göra servettring. Tycker det är så snyggt med det enkla och ska göra ett gäng till mig själv. Men självklart så finns det även möjlighet för er att köpa :)
 
 
 
Här är priserna för det jag säljer:
 
♥ Nyckelring med valfri stansning-  79 SEK
♥ Rosettamband i mjukt läder (svart eller natur) 30 mm brett- 119 SEK
♥ Rosettarmband i läder (svart eller natur) 20 mm brett 99 SEK
♥ Servettring (svart eller natur) 14 mm brett 25 SEK
 
Frakten ingår och jag skickar med posten. Jag tar helst betalning via swish men det funkar även med överföring till mitt bankkonto. Beställ genom att maila till erika.tunroth@gmail.com eller skicka insta direct via mitt instagramkonto @diybyerika.
Allmänt, DIY, pyssel & renovering | | Kommentera |

Mini-makeover av sovrummet

Passade på att ta några bilder på sovrummet medan ljuset var framme. Jag är faktiskt riktigt nöjd med hur det ser ut där inne nu. Det är ljust och fräscht och den nya mattan från Kilands mattor blev verkligen pricken över i:et. Stor, vit och riktigt skön att sätta fötterna på när man kliver upp på morgonen. Klicka HÄR så kommer ni till mattan vi valde.
 
 
Jag älskar affischen ovanför sängen! Den inger ett lugn på något sätt. Inhandlades fråm Lagerhaus för ett bra tag sedan och har egentligen en ram runt sig. Men jag satte upp den med häftmassa och tycker det blev cleanare så. Väggbonaden med garn pysslade jag ihop igårkväll och den lyfter fram färgerna från affischen tycker jag!
 
 
Den vita hyllan hade vi tidgare i vardagsrummet men blev över när vi köpte ett annat. I sovrummet passar det perfekt! Eucalyptus är fräscht och dessutom väldigt stilrent. Och så är det ju det där med ljusslingor. Kan man ha för många?
 
 
Fönster tycker jag är så svåra att inreda men det här är jag nöjd med!
 
 
Och så den där byrån som jag inte kan bestämma mig för om jag ska måla om eller ha kvar som den är. Den är fin men jag gillar inte riktigt furu-looken. Får suga på det lite till.
 
 
Är toknöjd med mattan. Aura heter den och har måtten 200x290 cm. 

Det här med gardiner

Sponsrat inlägg
 
Hej på er! Våra lördagsplaner blev lite omkullkastade eftersom den här mamman inte riktigt är på tipptopp. Värk i kroppen och lite feber och jag satsar på att vila idag. Tanken var egentligen Kaskad i Tingsryd men istället så drog killarna till stan för några ärenden. Lilleman tog med sin egna plånka med sparade pengar som han ska få köpa något roligt för. Kan säga att han var stolt som en tupp när han gick hemifrån, haha.
 
Vårt sovrum är nu mer eller mindre klart och det enda som fattas är gardiner. Jag är ute efter längder, som jag placerar längt upp i taket, i ljusa färger. Vi hade tidigare mörkläggningsgardiner men jag tyckte de blev för tunga och det blev för mörkt (vilket som egentligen är tanken med sådana, haha). Nu har vi mörkläggande rullgardiner som vi drar upp på dagen så gardiner
 
enbart för inredningens skull är jag ute efter. De här är fina. Grått är ju min favvofärg och så släpper de igenom lite ljus. Eller kanske man ska våga sig på ett par lila nu som är vårens inredningsfärg? Toppen med gardiner i bra priser för då kan man byta lite oftare utan att totalt ruinera sig ;)
 
 
I eftermiddag kommer ett inlägg med sovrummet upp så kika in då!
Allmänt, Hus, hem & inredning | | En kommentar |
Upp