När man sovit för mycket

Jag har sovit så mycket den här helgen att jag är helt slut, haha. Konstigt det där, att man blir trött av att sova för mycket. Mannen och jag hade i alla fall en superhärlig dag och kväll igår där vi gjorde ingenting. Skönt det med ibland ju. Vi åt gott och tittade på bra filmer. Idag har jag pulat lite här hemma och han har fortsatt i samma stil som igår. Sådana här helger betyder så mycket och är otroligt mycket värda. Ikväll kommer jag säkert ha lite småångest för att jag inte tog tillfället i akt och tränade, fejade och fixade när man väl har chansen. Eller så är jag nöjd över beslutet att bara ha degat och vaknar med förnyad energi imorgon. Hoppas på det sistnämnda.
 
Eller förresten, lite nytta har jag gjort idag. Har lagt ut grejer från vinden till försäljning. Fina grejer! Och så ska vi, när vi orkar, ta tag i lillemans vagn och rengöra den så den med kan bli såld.
 
 
Måste visa vad jag är sjukt nöjd med! Min rosenskärm har blommat om! Trodde knappt det var möjligt. Helt klart en av mina favorit-krukväxter!

Årets första

 
Med hormoner all over the place (hej Letrozol!) så bestämde jag mig igår för att totalt skita i vv-mat och pointsräkning i helgen. Så idag slog jag till på årets första semla. Så gott! Jag vet att ett par dagars frosseri inte gör varken till eller från och om det gör det så känns det just nu som att jag struntar i det. Ikväll ska vi äta hemmagjorda hamburgare på högrev och sen godis från Hemmakväll. Det är uppror i varenda liten cell i kroppen känns det som och jag ser fram emot en lugn helkväll med min bättre hälft. Lilleman är hos mormor och morfar inatt (andra barnfria helgen på rad och det är nästan så man skäms) och vi hade först tänkt gå på bio men ingen av oss orkar. Jag är extremt trött och en kväll i soffan lockar desto mer.

Stansat läder

Jag köpte en bokstav- och sifferstanser påväg hem från jobbet idag. Ser fram emot pysselverkstad i helgen och har flera nya idéer på gång. Testade att stansa lite i eftermiddags och det är verkligen en konst i sig. Svårt att få det rakt men samtidigt charmigt när det blir lite slarvigt sådär.
 
 
En liten läderetikett med fint budskap runt blomstervasen. Perfekt Alla ♥ dag-present till sin käresta kanske? ;)
 
♦ För en etikett med valfritt budskap/mening (max 20 tecken) i läderband tar jag 69 SEK och då ingår frakten. För fler tecken så blir priset lite högre. 
 
 
♦ Eller varför inte en nyckelring likt denna? Valfritt namn/budskp (max 20 tecken). Finns även i svart läder. 79 SEK inkl frakt. För fler tecken så blir priset lite högre. 
 
 
♦ Tagg till nyckelringen med valfritt namn/budskap (max 20 tecken). Finns även i svart. Liten nyckelring medföljer. 69 SEK. För fler tecken så blir priset lite högre. 
 
 
 
♦ Jag har även införskaffat mjukare läder i natur och svart (20 mm breda) som är finast utan stans. 99 SEK inklusive frakt.
 
Maila mig på erika.tunroth@gmail.com för beställning eller skicka ett pm på min insta @diybyerika. Perfekta små presenter till de man tycker om!