Det här med gardiner

Sponsrat inlägg
 
Hej på er! Våra lördagsplaner blev lite omkullkastade eftersom den här mamman inte riktigt är på tipptopp. Värk i kroppen och lite feber och jag satsar på att vila idag. Tanken var egentligen Kaskad i Tingsryd men istället så drog killarna till stan för några ärenden. Lilleman tog med sin egna plånka med sparade pengar som han ska få köpa något roligt för. Kan säga att han var stolt som en tupp när han gick hemifrån, haha.
 
Vårt sovrum är nu mer eller mindre klart och det enda som fattas är gardiner. Jag är ute efter längder, som jag placerar längt upp i taket, i ljusa färger. Vi hade tidigare mörkläggningsgardiner men jag tyckte de blev för tunga och det blev för mörkt (vilket som egentligen är tanken med sådana, haha). Nu har vi mörkläggande rullgardiner som vi drar upp på dagen så gardiner
 
enbart för inredningens skull är jag ute efter. De här är fina. Grått är ju min favvofärg och så släpper de igenom lite ljus. Eller kanske man ska våga sig på ett par lila nu som är vårens inredningsfärg? Toppen med gardiner i bra priser för då kan man byta lite oftare utan att totalt ruinera sig ;)
 
 
I eftermiddag kommer ett inlägg med sovrummet upp så kika in då!
Allmänt, Hus, hem & inredning | |
#1 - - Sofia R-O:

Kolla Åhléns annars för fina gardiner :)

Upp