Hej 2018!

Årets första dag och hela lilla familjen är trött, haha. En väldigt trevlig, men stillsam, nyårsafton blev det igår. Tyra fick hux flux rätt så hög feber och däckade i soffan. Arvid häll ut nån timme längre men somnade vid 22-tiden. Innan dess så hann de med massa lek och även ett par fyrverkerier så kidsen var nöjda. Maten var så god! Räkröra till förrätt, röding med stompad potatis och romsås till varmrätt och så hallonpannacotta till sen efterrätt. Efter tolvslaget hamnade vi framför en Hajen-film som gick på tv och killarna kikade på fotbollen till långt in på småtimmarna. 
 
Här är förrättn. När varmrätten kom fram så hade kameran glömts bort, haha.
 
Idag bjöd kidsen på hyfsad sovmorgon och jag fick dessutom ligga kvar nån timme längre. Dagen har spenderats inomhus i soffan hela dagen förutom en kort promenad med killarna innan det började mörkna. Vi behövde alla frisk luft. Nu ikväll blev det den oligatoriska nyårsdagspizzan och det blev en hel del smartpoints som åkte ner. Imorgon är det vägningsdag och då ska jag ta tag i pointsräkningen igen. Då har jag haft två veckor utan räkning och jag bävar nästan inför vad vågen kommer visa. Förhoppningsvis så har jag inte gått upp alla de drygt 5 kilona som jag gått ner!
 
Två pyjamasbarn vid frukostbordet ♥
Allmänt, Familj, kärlek & vänner, Mat, dryck & bak | |
#1 - - Anonym:

Hua, går också på Viktväktarna å man kan lungt säga att långhelg är inte bra... Men nu gäller det å ställa om igen. Heja oss 👊

Upp