Mini-makeover av sovrummet

Passade på att ta några bilder på sovrummet medan ljuset var framme. Jag är faktiskt riktigt nöjd med hur det ser ut där inne nu. Det är ljust och fräscht och den nya mattan från Kilands mattor blev verkligen pricken över i:et. Stor, vit och riktigt skön att sätta fötterna på när man kliver upp på morgonen. Klicka HÄR så kommer ni till mattan vi valde.
 
 
Jag älskar affischen ovanför sängen! Den inger ett lugn på något sätt. Inhandlades fråm Lagerhaus för ett bra tag sedan och har egentligen en ram runt sig. Men jag satte upp den med häftmassa och tycker det blev cleanare så. Väggbonaden med garn pysslade jag ihop igårkväll och den lyfter fram färgerna från affischen tycker jag!
 
 
Den vita hyllan hade vi tidgare i vardagsrummet men blev över när vi köpte ett annat. I sovrummet passar det perfekt! Eucalyptus är fräscht och dessutom väldigt stilrent. Och så är det ju det där med ljusslingor. Kan man ha för många?
 
 
Fönster tycker jag är så svåra att inreda men det här är jag nöjd med!
 
 
Och så den där byrån som jag inte kan bestämma mig för om jag ska måla om eller ha kvar som den är. Den är fin men jag gillar inte riktigt furu-looken. Får suga på det lite till.
 
 
Är toknöjd med mattan. Aura heter den och har måtten 200x290 cm. 
Allmänt, DIY, pyssel & renovering, Hus, hem & inredning | |
#1 - - Mallan:

Vilket magiskt sovrum. 😍

#2 - - Anna:

Åh, behåll skåpet som det är...så himla fint! :)

Upp