När man sovit för mycket

Jag har sovit så mycket den här helgen att jag är helt slut, haha. Konstigt det där, att man blir trött av att sova för mycket. Mannen och jag hade i alla fall en superhärlig dag och kväll igår där vi gjorde ingenting. Skönt det med ibland ju. Vi åt gott och tittade på bra filmer. Idag har jag pulat lite här hemma och han har fortsatt i samma stil som igår. Sådana här helger betyder så mycket och är otroligt mycket värda. Ikväll kommer jag säkert ha lite småångest för att jag inte tog tillfället i akt och tränade, fejade och fixade när man väl har chansen. Eller så är jag nöjd över beslutet att bara ha degat och vaknar med förnyad energi imorgon. Hoppas på det sistnämnda.
 
Eller förresten, lite nytta har jag gjort idag. Har lagt ut grejer från vinden till försäljning. Fina grejer! Och så ska vi, när vi orkar, ta tag i lillemans vagn och rengöra den så den med kan bli såld.
 
 
Måste visa vad jag är sjukt nöjd med! Min rosenskärm har blommat om! Trodde knappt det var möjligt. Helt klart en av mina favorit-krukväxter!
Upp