Stansat läder

Jag köpte en bokstav- och sifferstanser påväg hem från jobbet idag. Ser fram emot pysselverkstad i helgen och har flera nya idéer på gång. Testade att stansa lite i eftermiddags och det är verkligen en konst i sig. Svårt att få det rakt men samtidigt charmigt när det blir lite slarvigt sådär.
 
 
En liten läderetikett med fint budskap runt blomstervasen. Perfekt Alla ♥ dag-present till sin käresta kanske? ;)
 
♦ För en etikett med valfritt budskap/mening (max 20 tecken) i läderband tar jag 69 SEK och då ingår frakten. För fler tecken så blir priset lite högre. 
 
 
♦ Eller varför inte en nyckelring likt denna? Valfritt namn/budskp (max 20 tecken). Finns även i svart läder. 79 SEK inkl frakt. För fler tecken så blir priset lite högre. 
 
 
♦ Tagg till nyckelringen med valfritt namn/budskap (max 20 tecken). Finns även i svart. Liten nyckelring medföljer. 69 SEK. För fler tecken så blir priset lite högre. 
 
 
 
♦ Jag har även införskaffat mjukare läder i natur och svart (20 mm breda) som är finast utan stans. 99 SEK inklusive frakt.
 
Maila mig på erika.tunroth@gmail.com för beställning eller skicka ett pm på min insta @diybyerika. Perfekta små presenter till de man tycker om!
 
 
Allmänt, DIY, pyssel & renovering | |
Upp