Borta bra men hemma bäst!

(null)

Även om jag älskar att hänga i mammas och pappas husvagn i Blekinge så älskar jag ännu mer att komma hem. Den första duschen efter tre dygns husvagnsliv är magisk! Den slår till och med duschen efter förlossningen,  (som för övrigt inte alls var så skön som alla sa att den skulle vara!) haha. Men vi har haft härliga stunder på stranden och i havet. Vattnet är säkert 25-26 grader och jag har badat flera gånger. Arvid däremot, han är en riktig liten badkruka och samlar hellre stenar och springer på klipporna istället för att leka i vattnet. Konstig unge det där ;) Det skönaste badet tog jag igår morse efter en svettig löprunda. Vattnet låg helt spegelblankt och det var så skönt!

Jag är inne på min sista semestervecka och jag önskar att jag ljög när jag säger att jag har lite jobbångest.  Missförstå mig rätt, jag gillar mitt jobb, men jag hade gärna haft mer än tre veckors semester. Jag är inte redo ännu. Därför är det viktigt att denna veckan blir bra och att jag får möjlighet att njuta av nuet och inte tänka för långt framåt. Vilket jag tyvärr är alldeles för bra för. Jag behöver lite carpe diem i mitt liv.

Nu ikväll ska jag njuta av den varma sommarkvällen och dricka drinkar med min man. Han nattar Arvid för tillfället och det tar tid i denna värmen. Antar att vi inte är ensamma med det problemet denna sommaren.
Allmänt, Familj, kärlek & vänner | |
#1 - - Ida:

Så fin bild! :)

#2 - - Ida Bjelkert:

Så fin bild! :)

#3 - - Sarah:

Så mysigt me husvagn :)

#4 - - Hannas krypin:

Jag hade också ångest över att börja jobba igen. Det är ju så härligt att få vara ledig. Jag hade gärna varit ledig flera veckor till.

Upp