Ett litet Ikeahack

Idag kom det- REGNET! Och det brakade loss ordentligt med åska. Välbehövligt minst sagt och mitt tunga huvud känns nu så mycket bättre. Men man har verkligen vant sig vid det fina vädret och att ligga i en solstol så man blev nästan lite rådvill vad man skulle göra inomhus, haha. Jag passade på att veckohandla och sen baka bullar.
 
Har blivit klar med mitt lilla diy-projekt av köksön från IKEA med. Jag målade bänkskivan i vitt och så satte jag läderhandtag på lådorna. Väldigt simplet men fint! Vad tycks?
 
FÖRE:
 
EFTER:
 
 
Nu ska jag hoppa upp i soffan med en påse lösgodis sådär mitt i veckan. Jon nattar lilleman och jag hoppas att det inte tar lika lång tid som igår. Puh! Nattningar i den här hettan är inte att leka med, haha. Är sugen på att se en serie med och har hört mycket bra om Handmaid's tale. Har ni sett den?
 
#1 - - Tina:

Jag hörde många som hyllade handmaids tale och kunde inte låta bli att se den. Har sett 6 st avsnitt nu och den är vidrig, skrämmande och obehaglig men också tankeväckande och gripande. Ingen feelgood så jag bestämmer efter säsong 1 om jag ens vill ge mig på säsong 2. Jag kan må rätt dåligt av mörka, deppiga filmer/serier och egentligen är den inget för mig alls men jag kan inte låta bli att se vidare!

#2 - - Louise:

Alltså se den!!!! You will love it!!!

#3 - - maria eek:

Vad fint det blev! Vi var också himla godissugna ikväll så det blev en påse här med :)

#4 - - bylijo.se:

Köksön blev jättefin.

#5 - - Anonym:

Vart bor du? Vill också ha regn 😓😢

#6 - - Lo:

Fint det blev!
Rekommenderar verkligen Handmaids, så himla bra, mörk, men även med ljusglimtar, speciellt i säsong 2.

Upp