Jag njuter av semestern!

Årets sommarsemester är helt klart den bästa på länge! Jag njuter såå av lediga dagar med mina killar och vaknar varje morgon utvilad. Jag trodde jag skulle ha svårt att varva ner efter en hektisk vår men det har gått förvånansvärt bra. Det var detta jag behövde och jag hoppas att resterande dagar av semestern blir lika bra som de som har varit. 
 
 
Idag åkte vi till Kronobergs slottsruin och åt lunch. Vi passade på att turista lite i ruinen med och lilleman tyckte det var spännande. Vi har även passat på att köra ett par vändor till tippen och köpa färg till verandan som vi har tänkt fräscha till. Men det får bli nästa vecka för imorgon åker vi till Tylösand och hälsar på Jons syster och barn. Det ska bli mysigt och jag ser fram emot dagar på stranden, glass på Riccardos glassbar och kanske något besök på Hallarna. Sist vi var där var när lilleman var ett år och vi lånade deras lägenhet några dagar. Det var en så fin semester så jag har bara bra vibbar av deras ställe!
 
 
Nu har vi korkat upp en flaska mousserande rosé och ska njuta av det tillsammans med Bullens varmkorv, haha. Härlig blandning men båda sakerna är ju så goda så det blir säkert kanon!
Allmänt, Mat, dryck & bak | |
Upp