Sitt lugnt i båten

Oj, här inne ekar det tomt! Bloggen har inte direkt blivit prioriterad under våren. Det har varit mycket jobb och då kommer den i skymundan. Men nu har jag semester så kanske borde jag skaka liv i den igen? Skulle ni vilja ha fler uppdateringar? Lämna gärna kommentarer och hjärtan i så fall :)
 
Jag har i alla fall kommit in i ett härligt semesterlunk. Hade första semesterdagen igår och jag har nu tre härliga veckor framför mig. Jag trodde det skulle vara svårt att varva ner och släppa tankarna på jobbet men det har gått förvånansvärt bra. Jag har tagit bort aviseringar från jobbmailen nu under semestern och kommer bara kolla den ett par gånger i veckan för att kunna svara på mail, attestera, godkänna och lite sånt. Känns skönt! Vi tar dagarna lite som det kommer och det är helt i min smak. Vi verkar ju dessutom ha vädret på vår sida så ingen panik med att jaga solen.
 
Igår tatuerade jag mig! Jag har sedan tidigare två kinesiska tecken på höger överarm men efter igår fick jag blodad tand och har planer på att göra om dem. Har en idé och ska diskutera den med killarna på studion och se om det går att ordna. Igår blev det ett himlans bra ordspråk på min vänstra underarm. Lite av ett mantra som jag hoppas kunna följa. Sitt lugnt i båten, liksom. Det ordnar sig. Ta ett extra andetag och låt det sjunka in. Bra där! Blev så himla nöjd med typsnittet och placeringen!
 
 
Jag har fått tillbaka kreativiteten med och igårkväll satt jag och målade, klippte och donade. Kika in lite senare så ska ni får se vad jag gjorde!
Allmänt | |
#1 - - Emma Vuckovic :

Blev jättefint! Hade också kinesiskt tecken som jag tatuerat över... Och jaaa det vore kul om du bloggar oftare, men baaa när du känner för det å inte för att du måste 😊

Svar: Tack Emma! Det är ju lite av en form av avslappning med så länge som det inte blir ett måste. Så fler inlägg kommer upp! :) Var det svårt att tatuera över tecknet? Tänker att det måste vara ett rätt stort format på den nya tatueringen ju..
Erika- familjeliv, träning och inredning

#2 - - Emma Vuckovic :

Ja de sa att det blir liksom bäst om man gör ett stort format på den nya tatueringen, så man liksom fokuserar på den o inte tänker på den gamla. Jag fick lite panik direkt efter å tänkte att den blev för stor men man vänjer sej rätt snabbt alltså 😉

#3 - - torres:

Så fin tatuering, fint budskap <3

Upp