Vår måndag

Ännu en fantastisk semesterdag! Lilleman, min kusin och jag åkte till Törnåkra för att sola och bada. Att vara vid vatten är nästan det enda rimliga sådana här varma dagar. Vattnet är inte direkt längre svalkande men det är ändå behövligt att doppa sig emellanåt. Mannen är på sjön och fiskar så ikväll är det Arvid och jag. Han sitter just nu med en liten popcornskål i knät och så satte vi på en film. Även om det känns ganska dumt att sitta vid tvn en fin sommarkväll så behövde han få varva ner lite. Och med värmepumpen inställd på kyla så är faktiskt huset mer behagligare än skuggan. Är glad att vi inte gjorde oss av med den där fula makapären i renoveringen för den är guld värd varma (och kalla!) dagar.
 
 
Igår tog vi svängen förbi Ullared när vi åkte hem från Halmstad och med hem kom den här köksmattan. Ja och lite annat förstås, haha! Älskar mönstret och det är både snyggt och praktiskt med plastmatta i kök.
 
 
Och ser ni! Spegelkuben var inget för mig. Jag testade den några dagar men kände att den inte riktigt passade in. Så den är utbytt mot mitt nattduksbord med marmorskiva. Bordet har stått här förut och jag tycker det passar bäst här. Det liksom göms undan bakom sängen när jag har det som nattduksbord och det är ju synd för det är ju så snyggt!
 
 
Och min lille konstnär, han ritar och ritar. Hela tiden! Häromdagen sa han att han tror att "det bor en liten Ernst i han". Haha. Så sött!
 
 
Och jag har satt igång med ett kvällsprojekt. När Arvid såg det så utbrast han: "- Du ska då alltid hålla på med nåt så fort pappa är borta!". Som man säger, när katten är borta dansar råttorna på bordet, haha! Vi får se om det blir som jag tänkt..
Upp