Ett stort delmål är gjort!

(null)
Idag blev milen gjord! Tanken var en kortare runda men det kändes så bra och när jag hade sprungit 8 km så kom pannbenet fram och jag  lunkade två kilometer till. Slutade på både längsta distans och bästa tiden. Det finns få saker som känns så bra som efter en lyckas löprunda eller träningspass. Varken godis eller sex slår känslan, haha!  Nu ska jag slipa på tiden och satsa på milen under timmen. Det borde jag fixa ganska så snart!

Resten av dagen har varit lugn och vi har hängt tillsammans mina killar och jag. Vi har plockat smultron på vårt ställe i skogen, ätit upp resterna av midsommaraftonens jordgubbstårta och nu laddar vi inför fotbollen. Pizza ligger i magen (vi kan ju inte vara de enda som äter det idag, haha) och snart kommer godisskålen fram. Heja Sverige!

(null)

Carpe diem!

Är precis tillbaka från en ordentlig pw på dryga milen. Tanken var en löprunda men jag tyckte det var lite för varmt och tidigt på dagen för det. Jag har kommit igång bra med mina löprundor och det är så roligt att både lusten och orken finns där igen. I sommar satsar jag på milen igen!
 
Jag är i en bra fas i livet och det känns så rätt att vi (för tillfället) har lagt alla planer för syskon på hyllan. De senaste månaderna med hormonbehandlingar, graviditetsbesked, missfall, tårar och läkarbesök har varit tuffa och jag är så trygg med vårt beslut att avvakta. Jag känner mig mer och mer tillfreds med att vi är vår lilla familj på "bara" tre och ser tacksamt på oss och på framtiden. Nu vill jag lägga allt krut på oss och njuta av det jag har och inte på vad jag saknar. Man (jag) har så lätt för att hela tiden sträva efter något bättre än att vara tacksam för det som finns runt en. Jag har en fantastisk familj med de bästa killarna som finns, ett tillfredsställande jobb, ben att springa med, muskler att använda, ett omtänksamt hjärta och tak över huvudet. 
 
 
Ett himla bra citat som hänger på väggen hemma hos oss!
 
Nu ser jag fram emot sommarens semester och tid för familj, träning och sådant som får mig att må bra. Jag har bra känslor inför resten av året och hoppas att den känslan stannar kvar i mig. 
 
Som vanligt blir jag glad om ni klickar på det lilla hjärtat under inlägget ♥
 

Soliga & varma dagar

Många kvällar har vi spenderat på badplatsen i Törnåkra och det är så mysigt! Förutom varma bad (idag måste det varit typ 24 grader i vattnet!), picknick på filt och lek i sanden så är det roligt att träffa alla vänner från byn. Varje kväll har lilleman flera vänner som han träffar på stranden och vi föräldrar får tid att umgås. Arvid älskar verkligen att bada och på så sätt är han mammas pojk, haha. 

(null)

(null)

Idag åkte lilleman och jag dit så fort jag kom hem från helgens möhippa i Alvesta. Jon stannade hemma och tog hand om veckans tvätt, hehe. 

Däremot så var vi hela lilla familjen på stranden en kväll efter jobb och dagis i veckan och det är verkligen vardagslyx! Vi hade med oss svenska jordgubbar och ostmackor och hade så mysigt! Jag tog dessutom veckans andra löprunda precis innan och det är verkligen magiskt att kasta sig i sjön efter!

(null)

(null)

(null)

Till kommande vecka hoppas jag såklart på flera repriser och jag hoppas att det härliga vädret fortsätter. Man har verkligen vant sig vid solen och värmen!

Imorgon ska jag försöka gå upp en timme tidigare än vanligt och ta en morgon-pw. Tänkte att jag skulle försöka med det denna veckan. Vi får se om jag lyckas, haha!
Allmänt, Familj, kärlek & vänner | | Kommentera |
Upp