Carpe diem!

Är precis tillbaka från en ordentlig pw på dryga milen. Tanken var en löprunda men jag tyckte det var lite för varmt och tidigt på dagen för det. Jag har kommit igång bra med mina löprundor och det är så roligt att både lusten och orken finns där igen. I sommar satsar jag på milen igen!
 
Jag är i en bra fas i livet och det känns så rätt att vi (för tillfället) har lagt alla planer för syskon på hyllan. De senaste månaderna med hormonbehandlingar, graviditetsbesked, missfall, tårar och läkarbesök har varit tuffa och jag är så trygg med vårt beslut att avvakta. Jag känner mig mer och mer tillfreds med att vi är vår lilla familj på "bara" tre och ser tacksamt på oss och på framtiden. Nu vill jag lägga allt krut på oss och njuta av det jag har och inte på vad jag saknar. Man (jag) har så lätt för att hela tiden sträva efter något bättre än att vara tacksam för det som finns runt en. Jag har en fantastisk familj med de bästa killarna som finns, ett tillfredsställande jobb, ben att springa med, muskler att använda, ett omtänksamt hjärta och tak över huvudet. 
 
 
Ett himla bra citat som hänger på väggen hemma hos oss!
 
Nu ser jag fram emot sommarens semester och tid för familj, träning och sådant som får mig att må bra. Jag har bra känslor inför resten av året och hoppas att den känslan stannar kvar i mig. 
 
Som vanligt blir jag glad om ni klickar på det lilla hjärtat under inlägget ♥
 
#1 - - JUNITJEJ:

Bra tänkt av dig!
Vilket bra citat!

Upp