Soliga & varma dagar

Många kvällar har vi spenderat på badplatsen i Törnåkra och det är så mysigt! Förutom varma bad (idag måste det varit typ 24 grader i vattnet!), picknick på filt och lek i sanden så är det roligt att träffa alla vänner från byn. Varje kväll har lilleman flera vänner som han träffar på stranden och vi föräldrar får tid att umgås. Arvid älskar verkligen att bada och på så sätt är han mammas pojk, haha. 

(null)

(null)

Idag åkte lilleman och jag dit så fort jag kom hem från helgens möhippa i Alvesta. Jon stannade hemma och tog hand om veckans tvätt, hehe. 

Däremot så var vi hela lilla familjen på stranden en kväll efter jobb och dagis i veckan och det är verkligen vardagslyx! Vi hade med oss svenska jordgubbar och ostmackor och hade så mysigt! Jag tog dessutom veckans andra löprunda precis innan och det är verkligen magiskt att kasta sig i sjön efter!

(null)

(null)

(null)

Till kommande vecka hoppas jag såklart på flera repriser och jag hoppas att det härliga vädret fortsätter. Man har verkligen vant sig vid solen och värmen!

Imorgon ska jag försöka gå upp en timme tidigare än vanligt och ta en morgon-pw. Tänkte att jag skulle försöka med det denna veckan. Vi får se om jag lyckas, haha!
Allmänt, Familj, kärlek & vänner | |
Upp