Guestroom

Förra helgen tog vi tag i vårt lilla gästrum och fräschade upp det. Tanken var att vi skulle ha fondväggen i kalkfärg i samma kulör som sovrummet men den vi hade kvar räckte tyvärr inte. Så istället blev det den som vi har i arbetsrummet- Heart Wood från Nordsjö. Det blev minst lika bra! Sängen ändrade vi läge på så att fotändan kom neråt och så satte vi upp större hyllor på väggen till böckerna. Golvet i rummet är slitet och fult så där la vi den stora som vi tidigare hade i vardagsrummet. Och för att mysa till det lite så hängde vi upp sladden med glödlampor från Granit ovanför sängen. Jag tycker det blev så mycket mysigare än innan och tydligen så tycker lilleman det med för det är där inne han sover nu om nätterna, haha. När vi får gäster så får han flytta tillbaka till sin säng. Eller så får gästerna ta hans lilla crib, haha :)
 
Vad tycker ni?
 

Det ska såklart dit lite nyare och snyggare sängkläder och lite annat piff :)

Cherrys


Igår sprang jag på den finaste vardagsskjortan ever inne på H&M. Förresten, tumme upp för H&M:s nya butik inne i stan här i Växjö. Så fin och fräsch och toppen att H&M HOME äntligen hittat hit med. Men, tillbaka till skjortan. Visst är den fin med sina små körsbär på? Och perfekt i passformen. Gillar när knapparna inte går ända upp utan det blir en fin urringning på den. Stretchig med och det är toppen för en som jag som avskyr åtsittande stumma kläder.
 
 
Allmänt, Mode & skönhet | | 3 kommentarer |

Påskledigt

Långfredagen ändå hörrni, en ganska lugn och skön dag. Och lång! En dag att bara vara. Vi har i och för sig varit och handlat på Maxi och tvättat bilen men annars tagit det rätt så piano. Lilleman fick gå på äggjakt idag en dag för tidigt. Imorgon ska vi ha påskmiddag här hemma med släkten och då blir det så mycket annat gott ändå. Lika bra att sprida ut godsakerna lite, haha. Ett stort ägg med både lite godis och leksaker fick han. Även pappan i familjen fick ett ägg. Hittade en så fin t-shirt igår som jag tyckte att han skulle ha. Så då blev det en liten påskpresent till han med. Nu har han mest ångest för att han inte har köpt nåt till mig. Men det ska nog gå att ordna. Har hittat ett halsband på nätet som jag vill ha, höhö ;)
 
 
 
Lilleman kom hem med massa fint påskpynt som han har gjort på dagis och jag satte dem på mitt skrivbord så jag kan se dem när jag sitter här. Älskar den lilla kaninen till vänster!
 
Jag ska ta mig några godisbitar och en kopp kaffe och faktiskt skriva några blogginlägg som kommer upp här idag. Mitt bloggande går lite i skov som ni märker men nu när jag har några dagar ledigt från jobbet så kom blogglusten som ett brev på posten. Hoppas ni gillar det! Bland annat så tänkte jag visa en så fin skjorta jag hittade igår på förbifarten och så bilder på vårt mini-renoverade gästrum. Så kika in här senare idag så ska ni få se!
 
GLAD PÅSK!
Allmänt | | Kommentera |
Upp