För ett år sedan

Till helgen ska vi till svärfar och Sanna och det är nästan helt otroligt att det vid samma tidpunkt förra året var barmark och krokusar i trädgården. Titta bara! Jag kommer ihåg att jag hade såna vårkänslor och när jag tog en joggingrunda i deras omgivning, med Pia på cykel bredvid, så kände jag sådan glädje av vårvärmen och solen. Då var jag dessutom ovetandes med barn och fick reda på det nån vecka efter. Men vi vet ju alla hur det gick med den graviditeten. Sorgligt som tusan och det är sjukt att det gått ett helt år sen allt det jobbiga. Minnen alltså. Både fina och väldigt tråkiga. Hade det gått vägen hade vi haft en 4-månaders lillebror eller lillasyster här hemma nu. Märkligt alltihop.
 
Men till en annan sak och på tal om värmen. Om två månader åker min lilla familj och jag, tillsammans med mamma och pappa, till vårt älskade Cypern. Hit ska vi denna gången och jag längtar! Jon och jag har tidigare bott på grannhotellet och vi sneglade på just detta både en och två gånger och tyckte det verkade så mysigt. Speciellt om man har barn. En veckas sol, värme och all inclusive ska nog få den här trötta morsan på rätt köl igen. Men självklart så hoppas jag på en vår här hemma med snart. Hur mycket snö kan det liksom komma?!
 
Bild lånad från tui.se
Allmänt, Längtan efter syskon | |
#1 - - Anonym:

Härligt Med solsemester!! Hur går det med bebisförsöken nu? Om man får vara nyfiken och fråga 😊

Svar: Man får vara nyfiken. Gör just nu min tredje hormonbehandling så ingen graviditet för tillfället :(
Erika- familjeliv, träning och inredning

#2 - - Madde:

Håller tummarna för bebis! Vet inte vad det är för typ av behandling du gör men jag fick hormoner i tablettform och min första son kom till på fjärde försöket :) Kram!

Svar: Tablettform här med (Letrozol). Har inga höga förhoppningar dock då det inte funkade med lilleman.
Erika- familjeliv, träning och inredning

#3 - - Madde:

Ah, förstår... Inte lika lätt att hålla hoppet uppe när man redan testat. Båda mina kom till efter hormoner och vi hade tur som lyckades såklart men processen är inte kul.

Upp