Mitt arbetsrum

Inlägget är ett samarbete med reformasthlm.se
 
 
 
Nu är mini-renoveringen av mitt nya arbetsrum klar! Fondväggen blev så bra och jag är glad att jag vågade ta den och inte en neutral grå som jag först hade tänkt. Förutom väggfärgen så är även skrivbordet  nytt. Det är egentligen ett matbord men eftersom det är ett rätt litet sådant så tyckte jag det blev perfekt att ha som just arbetsbord istället. Det är dessutom väldigt stabilt och jag älskar den lantliga och lite industriella stilen på benen och att bordsskivan är mörk. Det ger det lite av en lyxig karaktär och tar bort det gulliga som väggfärgen annars har en tendens att ge.
 
 
 
 
Bordet är väldigt stabilt tack vare de kryssade benen under bordsskivan. Dessutom ger det en lite industriell känsla tycker jag!
 
 
Storleken på bordet är 120x60 cm och därför perfekt som arbetsbord. Har man ett mindre kök så är det ursnyggt som köksbord. 
 
Reforma Sthlm har dessutom supersnabb leveranstid. Två dagar efter min lagda beställning kom paketet till mitt utlämningsställe och det är ju toppen för en otålig inredare som jag ;)
 
 
Väggfärgen heter Heart wood och är årets kulör från Nordsjö Design. Jag gillar den så mycket att även gästrummet får en likadan fondvägg :)
 
 
Skrivbordsstolen är från Jysk och är ny den med.
 
Arbetsrummet blev i princip så bra som jag hade hoppats på! Jag ser fram emot att sitta här inne med jobbdatorn emellanåt stället för att ha den i knät i soffan, på köksbordet eller matbordet. Dessutom så ligger rummet lite avskiljt så det är ett rum där jag kan sitta ostört. 
 
Eventuellt hänger jag upp ett par gardinlängder och lägger dit en matta. Men först ska jag känna in rummet litegranna (som vår fina Ernst säger, haha). Vad tycker ni? Gillar ni väggfärgen? Lämna gärna en kommentar eller klicka på gilla-hjärtat!
 
 
#1 - - Hanna:

Vad snyggt det ser ut!

#2 - - Rebecka Lindström:

Längtar tills jag får börja ordna med min skrivbordshörna i vårt nya hem vi ska flytta till! Hade dock varit najsare med ett eget rum så som du har det :) Fint!

#3 - - Joanna-livet med Aspergers syndrom:

Så fint

#4 - - Anna:

Fick du skrivbordet gratis?

#5 - - JUNITJEJ:

Vilket fint arbetsrum!

#6 - - Emma -Emmashud.se:

åh vad fint du har!

#7 - - Felicia:

Det ser väldigt fint ut!

#8 - - enna:

Vilket fint arbetsrum du har! Kika gärna in på min blogg för att se hur min arbetshörna ser ut <3

Upp