Påskledigt

Långfredagen ändå hörrni, en ganska lugn och skön dag. Och lång! En dag att bara vara. Vi har i och för sig varit och handlat på Maxi och tvättat bilen men annars tagit det rätt så piano. Lilleman fick gå på äggjakt idag en dag för tidigt. Imorgon ska vi ha påskmiddag här hemma med släkten och då blir det så mycket annat gott ändå. Lika bra att sprida ut godsakerna lite, haha. Ett stort ägg med både lite godis och leksaker fick han. Även pappan i familjen fick ett ägg. Hittade en så fin t-shirt igår som jag tyckte att han skulle ha. Så då blev det en liten påskpresent till han med. Nu har han mest ångest för att han inte har köpt nåt till mig. Men det ska nog gå att ordna. Har hittat ett halsband på nätet som jag vill ha, höhö ;)
 
 
 
Lilleman kom hem med massa fint påskpynt som han har gjort på dagis och jag satte dem på mitt skrivbord så jag kan se dem när jag sitter här. Älskar den lilla kaninen till vänster!
 
Jag ska ta mig några godisbitar och en kopp kaffe och faktiskt skriva några blogginlägg som kommer upp här idag. Mitt bloggande går lite i skov som ni märker men nu när jag har några dagar ledigt från jobbet så kom blogglusten som ett brev på posten. Hoppas ni gillar det! Bland annat så tänkte jag visa en så fin skjorta jag hittade igår på förbifarten och så bilder på vårt mini-renoverade gästrum. Så kika in här senare idag så ska ni få se!
 
GLAD PÅSK!
Allmänt | |
Upp