Vilken vinst!

När vi var på semester fick jag ett väldigt roligt mail av ägaren av crfitness.se. Jag hade vunnit ett 12 veckort kost- och träningsschema och jag blev så glad! För visst kommer ni ihåg att jag nämnde att jag var sugen på att köra igång med något sådant i sommar? Detta kom så lägligt! I onsdags körde jag igång med maten och i förrgår tränade jag mitt första pass i trädgården. Planen är att äta enligt ett kostschema och träna tre gånger i veckan och däremellan få till promenader eller löpning. Inte så jobbigt ändå tycker jag! Jag har tidigare testat liknande upplägg där man i princip enbart äter protein och tränar varje dag. Inget hållbarat såklart. Jag gillar mitt kostschema med fantastiska recept och där det dessutom inte är totalt förbud av godis eller ett glas vin ibland. Som vanligt råder det sunt förnuft och att man inser att en ev viktnedgång tar lite längre tid. Helt okej för mig. Detta ska vara långsiktigt.
 
Träningsupplägget är roligt och jag har fått flera anpassade program att utföra. Häromdagen testade jag ett pass med fokus på ben och rumpa och idag har jag sådan otrolig träningsvärk, haha. Gött! 
 
Frumosten idag var så god! Baked oatmeal. I deras receptbank finns det hur många goda recept som helst och det här passade bra som lördagsfrukost. På vardagarna har det annars blivit vaniljkvarg med rostade frön, nötter och bär. Smidigt att ta med sig till jobbet!
 
 
Idag bjuder vädret på regn och åska i luften. Känns helt okej för mig med en sådan här mellandag. Killarna är i simhallen och jag ska till stan för att klippa mig. NU ska det bli kort! Jag kan inte riktigt släppa tanken på kort frilla och jag tänker att om det inte känns bra så växer det ju ut. Inte värre än så ;)

Bra inledning på helgen

Att inleda helgen med strandhäng är inte fy skam! Efter jobb och dagis åkte vi snabbt hem och packade badkläder och picknickkorgen och for sen till Törnåkra. Jag älskar badplatsen som inte ligger långt från oss! Perfekt för barn eftersom det är långgrunt och så finns det både gräs och sand. Vi träffade på Malin och grabbarna så Arvid och Melwin hade en rolig lekstund och mammorna fick tid till kaffe och prat. Win win!
 
 
Nu blir det fredagsmys för hela slanten! Grillat, middag på altanen och lite senare film med något gott. Det ska bli så skönt med helg!
Allmänt, Familj, kärlek & vänner | | En kommentar |

Cypern 2018

Vilken fantastisk vecka på Cypern vi har haft! Sol, värme, bad och mycket (alldeles för mycket!) god mat. Jag har efter den här veckan gått upp nästan 3 kg, haha. Livsfarligt med all inclusive! Lilleman har trivts men började fråga efter hemgång efter fem dagar. Han längtade hem till kompisarna och sina leksaker. När man frågar han vad det bästa varit så säger han Bamse, poolen, maten, frukosten och glassen. Allt i den ordningen! Glassar blev det många och jag slutade räkna vid tio typ. Men, bor man som vi gjorde så ta mig tusan man utnyttjar allt gott det bjuds på. Man är ju smålänning ;) Stort tack igen bästa mamma oh pappa för denna underbara resa! ♥
 
 
Jag har inte varit så flitig med kameran som våra tidigare resor så detta är vad som bjuds. Knappt några bilder på mig och de som togs är jag alldeles för mesig att visa, haha. 
 
Förresten, kika in imorgon så ska jag berätta något roligt som jag ska köra igång med!
Allmänt, Familj, kärlek & vänner | | 2 kommentarer |
Upp