Cypern 2018

Vilken fantastisk vecka på Cypern vi har haft! Sol, värme, bad och mycket (alldeles för mycket!) god mat. Jag har efter den här veckan gått upp nästan 3 kg, haha. Livsfarligt med all inclusive! Lilleman har trivts men började fråga efter hemgång efter fem dagar. Han längtade hem till kompisarna och sina leksaker. När man frågar han vad det bästa varit så säger han Bamse, poolen, maten, frukosten och glassen. Allt i den ordningen! Glassar blev det många och jag slutade räkna vid tio typ. Men, bor man som vi gjorde så ta mig tusan man utnyttjar allt gott det bjuds på. Man är ju smålänning ;) Stort tack igen bästa mamma oh pappa för denna underbara resa! ♥
 
 
Jag har inte varit så flitig med kameran som våra tidigare resor så detta är vad som bjuds. Knappt några bilder på mig och de som togs är jag alldeles för mesig att visa, haha. 
 
Förresten, kika in imorgon så ska jag berätta något roligt som jag ska köra igång med!
Allmänt, Familj, kärlek & vänner | |
#1 - - Rebecca Adnell:

Så härligt det ser ut! Ska faktiskt till Cypern i sommar :D

#2 - - Lina:

Men så härligt att få komma iväg på en utlandsresa och bara vara! Skönt på sätt och vis också, att du inte har tagit så mycket bilder, det betyder nog att du varit väldigt mycket där och då i stunden och riktigt kunnat koppla av :)

Upp