Fyra senaste

Jag känner att jag, trots allt, är i en bra fas för tillfället och det mesta flyter på. Livet är bra märkligt ändå. Ena sekunden faller man hårt till marken. Och i nästa stund står man stadigt på benen igen. Och så börjar det om. I och för sig vore det trist om man aldrig hade höga berg och djupa dalar men nu hoppas jag ändå att det blir lite mer lagom framöver.
 
Tänkte visa mina senaste bilder från mina fyra favoritkategorier när det kommer till bloggar!
 
 
INREDNING: Jag håller på att flytta runt lite möbler i huset och drinkbordet har hamnat i hallen på övervåningen. Nu får det agera växtbord istället för tanken är att jag ska fylla hemmet med massa gröna växter som ger bra luft. Favoriten, när det kommer till krukväxter, är Monstera.
 
 
MODE: Nya vår-pjucks är inhandlade. De här är i mitt favoritmärke Dasia från Scorett. Så sköna! 
 
 
DIY: I söndags var min vän Jennie och jag på loppisrunda. Jag hittade den här bänken och prutade ned den till 250 spänn. Tanken är att den ska bli ommålad och få nytt tyg på sitsen.
 
 
TRÄNING/HÄLSA: Jag försöker ta tag i motionen igen. Jag har i samband med hormonbehandling, graviditet och missfall inte vågat träna och det är ju egentligen bara dumt av mig. Motion är ju bara bra! Nu har jag kommit igång med powerwalks och ska trycka in lite lätt löpning successivt. Häromdagen sprang jag blygsamma kilometern men jag tänker att jag ska ta det försiktigt och inte stressa denna gången. Detta i samband med bra mat (vv) så hoppas jag komma i form.
 
Gilla gärna inlägget genom att klicka på hjärtat!
#1 - - Malin Bengtsson:

Men wow vad fint du gjort med ett armeringsjärn på väggen! Tror verkligen på din ide med ett ''växtbord'' kommer bli såå snyggt :)

#2 - - Therese :

Håller verkligen med om att ena sekunden ligger man platt på marken, andra stunden står man upp och känner sig så levande. Jag och J har skilt oss och jag aldrig varit med om denna bergodalbana i känslor tidigare i livet. Nu när ljuset och grönskan är här så börjar jag äntligen känna livet i mig igen. Stor kram till dig vännen!

#3 - - Anonym:

Hej!
Jag läste i tidigare inlägg om din lasik operation, ska själv göra en den 26/6. Tänkte fråga nu när det gått några år för dig, har du haft komplikationer? Såå nervös! Med vänlig hälsning, Linda

Svar: Jag kan säga att det är bland det bästa jag har gjort! Jag har fantastisk syn och har inga komplikationer efter behandlingen. Jag är ljuskänslig men det var jag även före ingreppet. Det kommer gå bra och du behöver inte vara orolig :) Lycka till och återkoppla gärna :)
Erika- familjeliv, träning och inredning

Upp