Dags att posta önskelistan till tomten!

Julen närmar sig med stormsteg och det börjar bli dags att skicka önskelistan till tomten. Jag är i bra fas när det kommer till julklappsinköpen och är glad att slippa stressa med det i sista stund. Speciellt detta året. Mamma har frågat mig ett bra tag vad jag önskar mig och jag har inget som jag sådär super-önskar mig. Säger som Jon, jag har egentligen allt jag vill ha i livet ❤ 
 
Här kommer i alla fall ett litet collage på vad som skulle vara välkommet i mina paket under granen ☺
 
 
1. Ansiktsmasker från Masque bar är så himla bra och jag är sugen på att testa antingen de här eller de här. Finns bland annat på Kicks.
 
2. Har länge letat efter den perfekta storleken på en handväska. Vill gärna få plats med lite mer i den men vill ändå inte ha en stor. Den här är från Gusti Läder och är så fin tycker jag! Tydligen kan man även gravera in valfritt namn eller mindre mening kostnadsfritt. Blir ju lite mer personlig då :)
 
3. Byrån Nordli från Ikea. I just den här kombinationen. Skulle passa så bra i hallen och så kan man lägga skor i lådorna. 
 
4. BH-topp från Calvin Klein. Har en annan modell i grått och skulle vilja ha en svart i denna modellen. Så himla sköna! Storlek L.
 
5. Burken i ljusgrått stengods från Ernst. Finns även på Majkens rum på Samarkand har jag sett.
Allmänt, Hus, hem & inredning, Mode & skönhet | |
Upp