DIY: Årets adventsljusstake

I somras när vi var ute i skogen så hittade jag den "perfekta pinnen". Jag tittar alltid efter pinnar, rötter, kvistar och sådant som man kan ta in i hemmet och i inredningen. Och just den perfekta pinnen är svår men den dyker upp när man minst anar det. Haha. Pinnen, eller det är i och för sig mer en tjockare gren, har legat i ett skåp och gottat till sig och igårkväll spred jag min plan till verket.
 
Här har ni årets adventsljusstake hemma hos oss i Gransholm!
 
 
Jag skruvade helt enkelt bara fast fyra ljushållare och tadaa! Har haft den här tanken länge men har känt att det varit för tidigt att just julpyssla. Plus att det har ju kommit lite annat emellan som ni förstår. 
 
 
Träet är hårt så jag fick förborra innan. Placerade ut ljuskopparna med ögonmåttet men är man supernoggrann så kan man ju alltid mäta ut dem med tumstock innan.
 
 
Till jul kanske det kan bli fint att trycka ner lite mossa i skarvarna?
 
Vad tycker ni? Visst blev den lite Ernstig? :) Jag gillar ju att ta in naturen i inredningen och här tycker jag att det blev riktigt bra. Den ska inte användas ännu men annars tänker jag att det är något man kan ha framme året om. Som en vanlig ljusstake. Gilla gärna inlägget om ni gillar det, eller lämna en kommentar. Då blir jag glad! :)
 
 
Allmänt, DIY, pyssel & renovering, Hus, hem & inredning | |
#1 - - Anna:

Åh, den där skulle jag vilja ha! Superfin! 👌

Svar: Tack snälla!
Erika- familjeliv, träning och inredning

#2 - - Mickan:

Underbart fin! Så charmig!

Svar: <3
Erika- familjeliv, träning och inredning

#3 - - Anna María:

Vilken ULTIMAT gren! Superfin ljusstake, tror den kommer lysa upp vintermörkret så fint.

Svar: Tack snälla! Längtar tills man kan ta fram den nu :)
Erika- familjeliv, träning och inredning

Upp