DIY: doftljus

Jag verkar spruta ur mig diys men jag tar det som ett friskhetstecken, haha. Sen är det ju helt klart årets bästa årstid för pyssel. I förrgår blev jag så sugen på att göra egna doftljus. Gjorde det förra året med. Det är lite pilligt att få veken rak tycker jag och de blev såklart inte proffsfina. Men hursom så har det har ju sin charm att tända ett ljus som man själv har tillverkat :)
 
 
Dofterna jag använde var KANEL och NATUR (såklart inte blandade utan en doft för varje ljus ☺).
 
Som behållare tog jag vad jag hade hemma. Det är det bästa med diys, att man kan återbruka sådant som man ej använder eller slängt för återvinning. Klädde de sen med tapet och marmordekorplast.
 
 
Visst blev det med berså-tapeten stilrent? 
Allmänt, DIY, pyssel & renovering | |
#1 - - Anonym:

Vart hittar man vekar?/Susanne

Svar: Kolla på Panduro. Annars finns de att beställa lite här och från på nätet :)
Erika- familjeliv, träning och inredning

#2 - - Rebecca Adnell:

Så fina!

Svar: Tack! <3
Erika- familjeliv, träning och inredning

#3 - - Louise:

Vilka fina! Så härligt att du mår bättre och orkar blogga igen! Jag skulle så gärna vilja stöpa ljus, men det här kanske är lagom att börja med! Därför har jag lite frågor :0) Vad har du köpt doften? Och vad använde du för ljusmassa? Gamla stearinstumpar el flingor fr typ panduro?

Svar: Tack snälla! Jag har aldrig stöpt riktiga ljus men jag tänker att det här är en enklare variant :) Jag sparar alltid på ljusstumpar så det är det jag använt till doftljusen. Ta bort veken innan bara. Kaneldoften köpte jag på nån sida på nätet förra året och natur-doften i en butik i Kosta. Men det går att beställa på nätet. Googla så hittar du flera olika. Inte dyrt heller. Tror inte man ska ta så många droppar men jag hällde på en del. Doftar så svagt annars. Lycka till!
Erika- familjeliv, träning och inredning

Upp