Likes & kommentarer gör så mycket för en bloggare!

Inte för att vara negativ men ni är flera som har hört av sig och sagt att ni saknar bloggen och mina inlägg. Nu är jag ju igång igen (på hälsosam nivå, hehe) och då vill jag såklart gärna ha respons på det. Jag efterfrågar inte längre hög statistik (annat var det ju såklart när jag hade företag kopplat till bloggen och gjorde flera inlägg om dagen) men likes och kommentarer är ändå ett kvitto på att man gillar mina inlägg. Det är ju det som är "lönen" för en bloggare. Visst, jag skriver absolut till stor del för egen vinning (det är så mysigt att läsa gamla inlägg och minnas tillbaka vissa stunder) men samtidigt är det ju något jag gör för er med. Så att klicka på hjärtat eller lämna en kommentar är inget som direkt tar någon tid för er med dagens teknik, eller hur? ☺
 
Är det något annat ni vill läsa om? Mer inredning och diy? Recept? Eller är det vardagliga inlägg som är mest intressant? Kom gärna med tips!
 
 
Titta vilken fin bukett som kom med bud igår! Den är från mina kära chefskollegor och jag blev så glad! Om tre veckor börjar jag jobba lite smått igen och just nu känns det okej. Det kommer ta tid innan jag kommer upp i heltid men jag är övertygad om att det kommer bli bra. Den här fina gesten värmde i alla fall hjärtat lite extra.
 
Killarna är inne i stan och handlar lördagsgodis och jag sitter med fötterna uppslängda i soffan. Arvid har haft bästis här hela förmiddagen och jag passade på att städa lite på nedervåningen när de ändå härjade där uppe. Jag mår bra av att städa (så länge det inte är dammsugning, haha). Det är terapi för mig. Jon har kört sista omgången för i år med lövuppsamlaren så nu är vi redo för snö. När kommer den? Ser fram emot ljuset som snön för med sig för nu är det grått och trist tycker jag.
 
 
Allmänt, Bloggen | |
#1 - - Anna:

Jag är jätteglad att du börjar må bättre och att vi även får följa dig lite här igen. 👍 Jag försöker alltid trycka på det lilla hjärtat också, men jag tror att det är många som inte tänker på det, säkert jag också ibland. Glöm då inte att vi ju faktiskt surfar in här för att vi gillar dig och din blogg, annars skulle vi inte vara här. Så varje besök är ju egentligen lika med ett gigantiskt gilla-hjärta. 🙂

Jag sa det för länge sedan och jag säger det igen: du är en av mina absoluta favoriter. Wish you the best! 💜

Svar: Hjärta till dig fina Anna!
Erika- familjeliv, träning och inredning

#2 - - Kristina:

Fast då får ju du som bloggare också svara på kommentarerna, eller?

Svar: Absolut! Det ska jag också bli bättre på. Tack för input :) Sen anser jag kanske inte att jag måste svara på alla. Jag bidrar ju med att skriva inläggen ;)
Erika- familjeliv, träning och inredning

Upp