Ljusare

 
För ett par dar sen bytte jag gardiner i sovrummet. Istället för de gammelrosa i sammet så blev det vita öljettgardiner. Det blev så mycket ljusare och fräschare! Var lite trött på sammetsgardinerna men kanske får de komma tillbaka framåt våren när man behöver lite mer mörkläggning. Med de här tycker jag det är ljust till och med på natten, haha. Som när det har snöat massor ni vet och det lyser upp hela rummet framåt morgonkvisten.
 
 
På tal om ljus så har solen kommit tillbaka idag. Tack! Jag var på en riktig långpromenad på förmiddagen och även om solen inte riktigt hade kommit fram bakom diset då så var det ändå ett helt annat ljus än de senaste grå dagarna. Ska passa på att gå ut en sväng till innan jag hämtar lilleman på dagis. I eftermiddag har jag lovat han att vi ska baka lussekatter. Inte en dag för tidigt om jag får bestämma. Jag är inte den som håller stenhårt på traditionen att baka först till första advent och ta in granen dan före julafton. Julen är så kort tid ändå så lika bra att njuta av den så länge som det går. Och vi kommer börja IDAG! :)
 
Jag har känt mig lite nere de senaste dagarna och det är något som gnager men som jag inte kan sätta ord på. Det kryper liksom i kroppen och ja, känner mig lite orolig för något. 
 
 
Allmänt, Hus, hem & inredning | |
#1 - - Annafelicias:

Ni har det så himla fint och dina egna tavlor är ju fantastiska! 😍 Håller helt med om julen förresten! Tror det får bli lussekatter även här i helgen! 👏🏻 Stor kram!

Upp