En dröm som ska bli verklighet

Jag är så pirrig över det jag nu ska berätta! Jag ska börja plugga! Alltså inte på heltid och jag ska inte sluta jobba. Men på distans och på halvfart. Kursen jag ska gå har länge varit en stor dröm och när den är avslutad så är jag certifierad inredare. Det känns såå roligt men såklart också lite läskigt. Även om jag går kursen för mitt stora intresses skull så är ju såklart drömmen att någon gång även kunna jobba med det. I alla fall vid sidan av. Så, i juni börjar jag min utbildning via Inredningsskolan Wittstock. Så himla häftigt!
 
 
Lilleman och jag plockade vitsippor idag. Det är inte klokt vad våren går undan! Ordentliga knoppar på syrenbuskarna och massa blommor kommer upp här och var i trädgården. Underbart!
 
Avslutade en bra (men ganska så onyttig, haha) helg på gymmet. Hade först tänkt sticka ut på en joggingrunda i skogen men kände för att ge musklerna en omgång istället. Det blev 2 mil på cykel och lyfte sen tyngre än vanligt med armarna. Armar är det roligaste att träna tycker jag. Och ben och rumpa. Mage är inte alls lika kul och inte rygg heller. Men viktigt såklart. Hatar dock plankan. Men kanske borde jag ta mig an en utmaning på den och lära mig tycka om den en gång för alla? På tisdag är det sista vägningen och mätningen i hälsoutmaningen som jag kört med Sabina. Har fuskat en del med kosten på sistone och så kom semestern. Men jag tror på fina resultat ändå. I vilket fall som helst så ska det bli spännande att ta de sista bilderna och jämföra med hur det såg ut när jag började. Ni hejar väl på mig? :) 
 
 
Allmänt, Hus, hem & inredning, Jobb | |
#1 - - Anonym:

Wow vad häftigt!!

#2 - - Anders:

Jätteroligt!

Upp