En vecka på Gran Canaria

I'm back! Tillbaka i Sverige och tillbaka på bloggen. Har haft en fantastisk resa tillsammans med min fina vän och jag känner mig fylld med energi och ordentligt utvilad. Precis det som var syftet med resan. Visst var tanken att det skulle bli lite mer träning men sanningen är att jag inte besökte hotellets gym en enda gång, haha. Men en löprunda, promenader och ett body balance-pass fick vi i alla fall till. Men mest åt och drack vi gott, solade, badade (det blev även ett par dopp i havet), gjorde utflykter till Mogan och Maspalomas. Några rundor yatzy blev det (standard på semestern, haha) och ett par böcker lästes ut. En helt perfekt semester som ni säkert förstår!
 
 
 
Men som vanligt så är det som alltid skönt att komma hem och dessutom till det underbara vädret som Växjö bjuder på. Idag har jag haft en extra semesterdag och jag hade Arvid hemma från dagis. Vi har haft en av de bästa dagarna någonsin och bara njutit av solen och att umgås bara vi två. Det har varit skönt att få sakna lite och tror det var nyttigt för både Arvid och mig att få längta efter varandra ♥
 
Jag ser så mycket fram emot den här våren och sommaren! För ett år sen var det mest bara luddigt och jag mådde som ni förstår inte helt hundra. Det här året ska bli något bra och jag känner mig redo för våren!
 
 
Allmänt | |
#1 - - Linnéa:

Snygga skor på första bilden!

Härliga bilder!

:)

Upp