Påskledigt

Det blev visst lite påskledigt här på bloggen. Jag har i alla fall haft en superhärlig långledighet och vädret har ju varit ljuvligt! Förutom att ha ätit påskgodis (i mängder!), träffat familj och släkt, partajat litegranna och legat i solen så har jag målat köket. Åå vad jag älskar att ändra om, förnya, inreda och planera! Det är verkligen terapi och jag är så glad att lusten till det har kommit tillbaka efter min utmattning. Nu vet jag mina begränsningar och har lärt mig att pausa och inte känna att jag måste bli klar på en gång. Att det får ta tid och att hitta lugnet i det. 
 
Kommer såklart visa köket i sin helhet (som dessutom är en del av ett samarbete) men känner att jag måste få iordning det sista piffet. Men jag, och Jon med såklart, är så nöjda och det blev ett helt annat kök. 
 
 
Arvid och jag var ute en kväll för att fota lite i kvällsljuset. Vårkvällar när solen håller på att gå ner måste ju ändå vara det bästa fotovädret! Resultatet ska ni såklart få se framöver. 
 
Är inne på dag 3 på min detox och jag mår så bra! Har varken ont i huvudet eller känner mig matt. Lite hunger emellanåt men absolut inget som jag inte kan hantera. Kissar säkert 20 gånger per dag och känner mig både lättare och fräschare i kroppen. Idag har jag till och med varit på gymmet och cyklat ett par mil. Nu ikväll åt jag linsgryta och det smakade ljuvligt. Det är det som är så bra med C9 tycker jag, att man inte enbart dricker shakes och vatten. Man dricker även massa aloe vera och tar fiber och koffein som tillskott. Det finns många olika detox att ta till via nätet men jag tycker helt klart att en koncept som redan är utformat och som finns packat och klart i en box är den bästa. Enklare kan det liksom inte bli. 
 
 
Upp