Prototyp

Jon och jag har sen en tid tillbaka pratat lite om att vi skulle vilja göra någonting tillsammans. Typ hitta en gemensam hobby eller liknande. För några veckor sen började vi prata om att skapa och bygga tillsammans. Jon är ju utbildad finsnickare och har kunskapen om hur man går tillväga. Jag är idésprutaren som brinner för att skapa och vara kreativ. Sen är jag kanske den som ibland kör på för hårt och vill helst göra tusen aker samtidigt. Då är Jon där och strukturerar upp allt. Ett bra team med andra ord.
 
Idag efter frukost åkte vi till bygghandeln och inhandlade virke till vår lilla prototyp och när vi kom hem satte vi igång i snickarboden. Så himla roligt och resultatet blev bättre än jag hade förväntat mig.
 
 
 
Det här babygymmet är alltså inget som vi själva kommer behöva (ingen bebis på gång så de spekulationerna får ni lägga ner, haha) men det skulle vara så roligt att tillverka fler och sälja till andra bebisfamiljer. Så småningom kanske även utveckla ett litet gemensamt företag?
 
 
 
Designen är enkel och framförallt miljövänlig. VIktigt i dessa tider tycker jag! Det finns alldeles för mycket plastleksaker till kidsen och de klassiska babygymmen med massa färger och "ryschplysch" tycker jag är så fula. Ett babygym ska ju även passa i inredningen :) Slår detta på stort så kommer vi självklart tillverka fler varianter (just detta är bara en prototyp men fler idéer finns såklart).
 
Så nu behöver vi såklart ERA åsikter och pepp! Gilla inlägget, lämna kommentarer och framförallt- dela inlägget på era sociala medier. Det skulle vi bli så glada för att se om det är något som är av intresse! Ett namn för vårt lilla eventuella kommande företag har vi redan klart för oss och det skulle vara så roligt att dela med sig av det! Vill ni veta mer så är ni varmt välkomna att maila mig på erika.tunroth@gmail.com. Kram!
 
 
Upp