Myntasocker & vinbärskladdkaka

 
 
Jag hade några överblivna kvistar myntablad kvar från pallkragen som jag fick för mig att gräva bort tidigare i sommar. Eftersom vi är dåliga på att göra mojitos så googlade jag lite vad man kunde ha myntan till. Hittade recept på myntasocker. Sagt och gjort! Mixade 2-3 dl strösocker tillsammans med ett gäng myntablad och fick ljust ljust grönt pulver (nästan som florsocker). KOnsistensen blev inte alls som i receptet och jag måste mixat för länge eller nåt, haha. Men ojoj vad gott det blev! Jag tänker mig att det är perfekt att pudra över chokladkladdkakan eller som i det här fallet, över vinbärskladdkakan. Megagott, verkligen!
 
 
Vinbärskladdkakan hittade jag här. Skippade dock den vita chokladen. Kan verkligen rekommendera receptet!
 
 
Allmänt, Mat, dryck & bak | |
#1 - - Angelica Wåhlin:

Åh, vad gott det ser ut!

Svar: Ja det är supergott!!
Erika- familjeliv, träning och inredning

Upp