Drömmer om en sänghimmel

Det har varit lite tyst på diy-fronten för min del och mina idéer har varit som bortblåsta. Kanske har det att göra med att jag på senaste gått all in när det kommer till träningen istället. Försöker att inte ha för många projekt på gång samtidigt och det har känts helt rätt att bara fokuserat på träning och kost. Tills nu, haha! Nu känner jag mig redo att addera lite diys med och det som jag de senaste dagarna gått och klurat på är sänghimlar (heter det så?). Jag är såå sugen på att "mysa till" sovrummet lite och vad gör det bättre än en sänghimmel i vitt skirt tyg? Såklart en hemmagjord för minsta möjliga pris. Jag fungerar ju lite så när det kommer till inredning och diys. Kan man göra det själv så ska man göra det till ett vettigt pris, haha.
 
 
 
Den här är från Ellos men är lite i det stökigaste laget för min del. Tyget är i och för sig lagom tjockt och släpper igenom tillräckligt med ljus men själva upphängningen är för "blurrig" tycker jag.
 
 
 
Då tänker jag mig något sånt här istället.. Typ.
 
 
 
Den här varianten är med fin!
 
Jag har en bild i huvudet hur jag vill att den ska se ut. Jag vill att den ska vara ganska enkel och kanske hänga bara över själva sängen och inte så mycket runt om. Svårt att förklara hur jag menar men hoppas kunna visa er framöver om jag lyckas få ihop en ☺ Kanske får det bli en liten tur till Ikea i helgen och köpa billiga gardiner, haha.
 
 
 
 
Allmänt, DIY, pyssel & renovering, Hus, hem & inredning | |
Upp