Hälsofunderingar

Jag har funderat på det här vad träningen och kostschemat gör för mig. För det första så trodde jag aldrig att det skulle gå såhär bra som det faktiskt gör. Trodde aldrig att jag skulle ha motivationen för att ännu en gång  komma i mitt livs bästa form. Hur många gånger har man liksom inte tänkt "ta tag i sig själv"? Jag tror att Sabina är precis den människan jag behövde för att få den sista knuffen på vägen. Hon peppar och lyssnar och kommer med så bra ord på vägen när jag funderar och analyserar. Idag t ex så var jag så sugen på att sticka till gymmet och cykla på träningscykeln men jag var orolig att mitt syfte med det var helt emot vad jag egentligen kände. Vi kom fram till att vill jag cykla för att göra av med lite energi så är det okej. Men det får aldrig kännas som ett tvång. Både igår och idag stod det egentligen promenad på schemat men pga vädret så kände jag inte för att ge mig ut. Det är halt och slirigt här i vägkanterna på landet, haha. Så jag drog till gymmet och satte igång en av mina bästa ljudböcker (O.S.A med Denise Rudberg, tips tips till er som gillar chicklits!) och cyklade i lagom tempo (jag blev svettig men det blir jag även när jag powerwalkar) i en halvtimma. 
 
Jag känner att träningen föder energi och att kroppen svarar så bra på det. Ett av mina estetiska mål med hälsoprojektet var att minska 10 cm runt magen. Det hade jag gjort redan efter tre veckor. Och det egentligen utan någon omöjlig ansträngning. Jag gör det som står på träningsschemat och äter det som står på kostschemat. Svårare än så är det inte! Ett annat mål jag har är att göra 10 armhävningar på tå och det ser jag inte alltför långt framför mig. Och när det kommer till den mentala biten så vill jag kunna se mig själv i spegeln och vara nöjd. Och vet ni, där är jag nästan redan nu!
 
 
 
 
Igår var förresten min godis- och fikafria månad slut och den klarade jag med bravur. Det firade jag med smågodis, haha, och njöt. Vi myste även till det och grillade marshmallows i öppna spisen. Hög mysfaktor på det och får nog bli en lördagstradition :)
 
 
#1 - - Martina :

Hej, har du läst Anders Hanssons bok Hjärnstark? Jag tror att den skulle vara något för dig! Det är roligt och intressant att läsa om din väg tillbaka till dig själv och till välmående! Kram

Svar: Tack för tips! Laddade ned den från Nextory idag :) Kul att jag inspirerar :)
Erika- familjeliv, träning och inredning

#2 - - Anonym:

Mycket inspirerande!!

Svar: Tack snälla! <3
Erika- familjeliv, träning och inredning

#3 - - Therese:

Ja, Hjärnstark tror jag verkligen kan vara en bok för dig! Den inspirerade mig massor!

Svar: Jag laddade ned den på Nextory idag :)
Erika- familjeliv, träning och inredning

Upp