Lite feng shui i badrummet

Igår gjorde jag en mini-makeover i badrummet på nedervåningen. Tänkte lite feng shui och plockade bort massa krafs och la det i fina korgar från Hemtex, placerade ut ljus och gröna växter. Och så rensade jag! Det är så befriande att rensa och slänga tycker jag och bara det är ju typisk feng shui att göra sig av med dålig energi. En mini-makeover kan verkligen göra så mycket för helheten när man inte har möjlighet att totalrenovera. Drömmen är ett stort badrum i anslutinng till en tvättstuga. Men tills dess är jag nöjd såhär ♥ 
 
 
Eucalyptus funkar alltid!
 
 
Mattan är av jute och är från Hemtex.
 
 
Betongbrickan hittade jag i boden och hade nästan glömt bort att jag hade den. Ljusstaken och burken är från Sostrene Grene. 
 
 
Doftpinnarna hittade jag på Rusta för en väldigt billig peng. Gillar annars doftpinnar från Rituals men eftersom det skulle vara en budgetrenovering så blev det dessa. Luktar gott!
 
 
Vägghyllan är en gammal från Lagerhaus och rottingkorgen är en favorit från Åhlens. Och så mer eucalyptus ;)
 
 
Duschdraperierna i marmormönster lät jag hänga kvar. Jag gillar ju marmor och tycker de passar till resten av inredningen ☺ Så, vad tycker ni om min lilla budget-makeover?
 
Allmänt, Hus, hem & inredning | |
#1 - - Ida:

Supertjusigt. Älskar rottingkorgen!

#2 - - Sara Stödberg:

Åh så härligt, tackar ödmjukast för tipset om doftpinnarna också! Vårt badrum är sådär trångt så att tar du typ två steg in så står du redan i badkaret😂 Det enda positiva är att det är väldigt lätt att vara effektiv där inne, sitter du på toan så kan du samtidigt fylla och starta tvättmaskinen !

Upp