Vägning & mätning vecka 5

Då har fyra veckor av hälsoutmaningen gått och vi är inne på den femte. Dagens resultat är lite annorlunda mot förra veckan. Jag har gått upp 0,2 kg men vågen visar på ökad muskelmassa och minskad fettmassa. Och som vi alla vet så väger ju muskler mer än fett. Det mest intressanta är att jag minskat 1 cm runt magen och hela 1,5 cm runt låret så det visar ju bara att man absolut inte enbart ska stirra sig blind på vad vågen visar. Jag är nöjd med veckan och även om jag först blev besviken på vikten så är jag ju ändå så pass logisk i mitt tänkande att jag förstår att det går åt rätt håll, haha. Det är här som Sabina är så bra att ha. Hon förklarar och får mig att förstå vad som händer i kroppen och varför resultaten visar som de gör. 
 
Rent utseendemässigt så tycker jag det syns mest på övre delen av magen, nedre delen av ryggen och vid nyckelbenen. Och så hållningen. Den är så mycket bättre! Vad tycker ni? Ser ni någon större skillnad om ni tittar tillbaka på första veckan? När det kommer till det fysiska så märker jag en klar förbättring av konditionen på löpbandet och att jag klarar lyfta tyngre på styrkeövningarna. Alltså detta är så intressant och det är häftigt hur kroppen fungerar!
 
 
♥ Vikt 70,8 kg (+0,2 kg sen förra veckan)
♥ Mage 87 cm (-1 cm)
♥ Höft 95,9 cm (-0,9 cm)
♥ Höger lår 57 cm (-1,5 cm)
♥ Höger arm 29,4 cm (oförändrat)
 
Såhär såg det ut när vi började för fyra veckor sedan. Det är sån skillnad!
 
 
Och som vanligt- gilla och kommentera gärna inlägget! ☺
 
 


#1 - - Anders:

Heja heja! Nästa månad så skippar du godispåsen när du ska fira och kör lite popcorn eller fruktsallad istället. Bort med sockerbehovet.

Svar: Fast det handlar ju om livskvalitet med och för mig är godis en del av livet. I måttliga mängder :)
Erika- familjeliv, träning och inredning

#2 - - Anonym:

Wow vilken skillnad! Starkt jobbat!

#3 - - Therese:

Håller med dig om att godis är en del av livet, haha! Skulle aldrig kunna vara utan det för resten av livet, blir deprimerad bara av tanken haha!

#4 - - Pernilla Andersson:

Wow du är verkligen duktig,jag har börjat göra lite övningar hemma så får vi se om det händer något...💖💖

Kämpa på

#5 - - Jessica Högberg:

Men duktiga du!!

#6 - - Anonym:

Snubblade in här :) vad är det för spännande "utmaning" du gör? Jag är gravid i v 38 och kan knappt vänta med att försöka gå ner alla 22 kilona jag gått upp hittills, så jag blir lite nyfiken på vad du har för metod? :)

#7 - - Moa :

Anonym är jag :)

Upp